Dune Filminin Merakla Beklenen Fragmanı İzleyiciyle Buluştu

Dune Filminin Merakla Beklenen Fragmanı İzleyiciyle Buluştu
  • 1
    0
    0
    0
  • Son yıllarda yer aldığı Little Women (2019) ve Call me by your name (2017) gibi büyük yapımlarla adından oldukça sık söz ettiren Timothee Chalamet ve Europhia’daki baş rolüyle Emmy’ye layık görülen Zendaya gibi oldukça önemli isimlerin kadrosunda bulunduğu ve yönetmenliğini de Denis Villeneuve’ün üstlendiği Dune filminin fragmanı bu akşam itibariyle youtube üzerinden sinemaseverlerle buluştu.

    İlk olarak 1965 yılında piyasaya sürülen 6 kitaptan oluşan Dune serisi, ilk olarak başarılı yönetmen David Lynch tarafından 1984 yılında beyaz perdeye uyarlanmıştı. Serinin Denis Villeneuve tarafından çekilecek 2020 versiyonu büyük bir heyecanla beklenirken filmin sanat yönetmeni Tom Brown geçtiğimiz günlerde filmde kullanılan uzay araçlarının realistliğinden bahsederek filmi “yeni bir The Lord Of The Rings” olarak gördüğünü belirtmişti. Filmin yeni uyarlamasının bu başarıyı yakalayıp yakalamadığını da yakında göreceğiz.

    Ayrıca filmin müziklerini de 1980’lerden bu yana 150’nin üzerinde film için müzik bestelemiş olan film müziği bestecisi ve albüm yapımcısı Hans Zimmer’in çalışması olduğunu söylemeden geçmeyelim.

    18 Aralık’ta vizyona girecek olan filmin fragmanını aşağıdan ulaşabilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.