Yeni Haritası, Ajanı Ve Savaş Biletiyle Valorant 3. Kısım

Yeni Haritası, Ajanı Ve Savaş Biletiyle Valorant 3. Kısım
  • 2
    0
    0
    0
  • Valorant 3. Kısım önümüzdeki hafta oyuncularla buluşacak ve yanında yeni bir harita, ajan ve yeniliklerle dolu bir savaş bileti getirecek. Fakat yeni ajanımız Skye'ı test edebilmek için ekstra birkaç ekstra hafta daha beklememiz gerekecek. Yeni harita Icebox ise isminden de anlaşılabileceği gibi kar temalı bir lokasyoda geçiyor, Valorant lorunun takipçilerinin uzun zamandır oyun içerisindeki ipuçlarından oluşturdukları teoriler bir resmiyet kazandı gibi. Icebox'ın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz

    Yeni haritaya ek olarak, 3. Kısmın Savaş Bileti, oyunculardan gelen geri dönütler çerçevesinde daha erişilebilir olacak şekilde tekrar dizayn edilmiş. Arttırılmış haftalık XP görevleri ve daha fazla giriş seviyesindeki aşamlar yeni Savaş Biletinin daha hızlı bitirilmesine yardımcı olacak gibi.

    Ykarıda da bahsettiğimiz üzere Riot Games yeni Valorant ajanını da tanıttı. Her ne kadar bir süre daha beklememiz gerekecek olsa da yeni ajanımız Skye'ın da tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.