Mabel Matiz'in Yeni Parçası Toy'un Klip Çekimlerindeki Sıkıntılar Ortaya Çıktı

Mabel Matiz'in Yeni Parçası Toy'un Klip Çekimlerindeki Sıkıntılar Ortaya Çıktı
  • 12
    0
    0
    11
  • Mabel Matiz'in dün yayımladığı Toy isimli şarkısı ve Patara'da çekilen müzik videosu sosyal medya üzerinden pek çok beğeni toplamıştı. Bugün ise müzik videosunda yer alan dansçılar müzik videosu çekilirken yaşadığı sorunları kendi sosyal medya hesapları üzerinden "sindirmiyoruz" etiketiyle insanlarla paylaştılar.

     

    Organizasyonun plansız olduğunu ve kendilerinin insan yerine konulmadığını hissettiklerini dile getirirken 55 saat süren çekim sırasında verilen sözlerin tutulmadığından; beslenme, su içme, hijyen, barınma, can güvenliği gibi ihtiyaçların karşılanmadığıdan ve muhattap bulamadıklarını da ifade ettiler. Durumu örneklendirmek için ise bir dansçı sosyal medya hesabından saatlerce güneşin altında dans edip duş almadan 15 saatlik yolu geri döndüklerini dile getirmekte.

    Mabel Matiz'i sevdiklerini, şarkıyı ve müzik videosunu çok güzel bulduklarını söyleyen dansçılar bu gibi durumlarda defalarca kaldıklarını ve artık dansçıya yapılan mobbingin sona ermesi gerektiğini, organizasyon yapan kişilerin dansçılara önce insan sonra sanatçı gözüyle bakmaları gerektiğini ifade etmekte.

     

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.