Jon Favreau, Mandalorian Filmi Fikrine Açık Olduğunu Söyledi

Jon Favreau, Mandalorian Filmi Fikrine Açık Olduğunu Söyledi
  • 2
    0
    0
    0
  • Jon Favreau, The Mandalorian hakkında uzun metrajlı film planı olmadığını ancak bunun gelecekte olmayacağı anlamına gelmediğini söyledi.

    Popüler Disney+ serisinin yaratıcısı Jon Favreau ve The Mandalorian yıldız Pedro Pascal, kısa süre önce Variety'ye 30 Ekim'de akış prömiyeri yapılacak olan ikinci sezonu hakkında konuştu. Favreau, geçtiğimiz yıl Disney+ ile birlikte prömiyerini yapan diziyi bir filme uyarlamak için bir planının olmadığını söylese de, filmler ile dizilerin arasındaki çizginin giderek daha belirsiz hale geldiğini ve bu fikre "kesinlikle açık" olduğunu dile getirdi. Pascal ise Variety röportajında ​​bir Mandalorian film olasılığına ağırlık verdi. Oyuncu, potansiyel bir filmle ilgili herhangi bir tartışmanın olmadığını, ancak dizinin doğru yaratıcı ekiple beyazperdeye geçiş yapabileceğine olan güvenini dile getirdi.

    Ayrıca Pascal, "İşin o kadar güzel olduğunu düşünüyorum ki, bunun büyük ekran deneyimi tarafından yapılmasını çok isterim" dedi. “Ama o kadar iyi çalışıyor gibi görünüyor ki, bunun herhangi bir değişiklikle bozulmasını isteyeceğim bir şey olduğundan da emin değilim, anlıyor musun? Demek istediğim yapabilecek biri varsa, yapabilir!"

    The Mandalorian, Disney+ için yapılan birkaç Star Wars yan programından biri. Yayın hizmeti ayrıca, 2016 "Rogue One" filminin baş kahramanı Cassian Andor (Diego Luna) ve Ewan McGregor liderliğindeki Obi-Wan Kenobi serisinin merkezinde yer alan bir dizi üzerinde çalışıyor.

    Pascal ve Favreau'nun potansiyel bir The Mandalorian filmi hakkındaki düşüncelerinin tamamını Variety aracılığıyla okuyabilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.