Cyberpunk 2077 Arabaları, Modası Ve Daha Fazlası - Night City Wire: Episode 4

Cyberpunk 2077 Arabaları, Modası Ve Daha Fazlası - Night City Wire: Episode 4
  • 2
    0
    0
    0
  • Cyberpunk 2077, bu yılın en heyecanlı, en beklenen, en merak edilen oyunu olabilir. Oyun için heyecan verici oldukça fazla haberler geliyor. İlk olarak, en son Night City Wire sırasında oyunculara sunulan araçlardan bazıları. Bu, 1974'te piyasaya sürülen ilk model yelpazesine dayanan bir Porsche 911 Turbo. 911 Turbo konsep ve araç sanatçıları tarafından özenle yeniden yaratılan ve uyarlanan klasik 1977 görünümünü koruyor. Model, diğerlerinin yanı sıra, öne takılan bir lidar -lazer darbeleri kullanılarak bir nesne veya bir yüzeyin uzaklığını anlamaya yarayan teknoloji-,  aracı havadan tanımak için bir dizi sensör ve eleman ve aracın içindeki monitörlü elektronik aynaların eklenmesiyle 2077 gerçekliğine uyarlandı.

    Sanat Yönetmeni Pawel Mielniczuk ise şunları söyledi: "Johnny, Cyberpunk evreninin bir efsanesidir. Night City sokaklarında ne tür bir araba kullanacağını düşünürken, onun kadar efsanevi olması gerektiğini biliyorduk. Johnny'nin hikayesini aklımızda tutarak ve Porsche'nin büyük hayranları olduğumuzdan, yanıt yalnızca klasik 911 Turbo olabilirdi." Arabayı daha yakından görmek ve daha gerçekçi bir görüntü istiyorsanız, Johnny Silverhand’ın arabasının gerçek hayattaki operasyonel versiyonu 15-22 Ekim tarihleri ​​arasında Stuttgart’taki Porsche Müzesi’nde sergilenecek.

    Ayrıca 2077 modasına ufak bir göz atınca;  görünüşe göre dört ana stil var: Kitsch, Entropism, Neomilitarism ve Neokitsch.

    -Kitsch, bir sonraki seviyeye taşınan modern zaman avcılarınız gibidir. Neon, paletlerinin büyük bir parçası.

    -Entropizm, insanların daha düşük gelirli bireylerin daha sade ve genellikle yırtık kıyafetlerle giymelerini bekledikleri şeyleri hatırlatıyor.

    -Neomilitarizm, takım elbise ve daha modern görünümlerle süslü şık şeydir.

    -Neokitsch ünlüler içindir ve ne kadar tuhaf olursa olsun sadece zenginlerin karşılayabileceği çılgın tuhaf kıyafetlerdir. Bazıları daha bastırılmış ve Kitsch'in neonlarının çoğu gitmiş.

    Son olarak Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One ile aynı gün Stadia'da satışa sunulacak. Merakla bekliyoruz.

    KAYNAK 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.