H&m X The Vampire's Wife İşbirliğine Bakış

H&m X The Vampire's Wife İşbirliğine Bakış
  • 1
    0
    0
    0
  • H&M'in farklı markalar ve tasarımcılar ile yaptığı işbirlikleri her zaman ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Geçtiğimiz yıllarda marka Stella McCartney, ERDEM, Karl Lagerfeld, Balmain, Giambattista Valli gibi dünyaca ünlü isimlerle yapmış olduğu koleksiyonlarla öyle popüler hale geldi ki hem fiziksel hem de internet mağazalarında uzun sıralar oluşup, ürünler dakikalar içinde tükendi.

    Bu yılın büyük çıkışı ise ünlüler ve kraliyet ailesi arasında, Kate Middleton, Maggie Gyllenhaal, Jodie Comer, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller ve daha fazlası da dahil olmak üzere, bir kült haline gelen The Vampire's Wife

    Marka, gotik stiliyle öne çıkan bir model ve tasarımcı olan Susie Cave tarafından 2014 yılında kurulmuş olup, fırfır ve dantel detaylarıyla bezenmiş göz alıcı romantik ve feminen tasarımlara imza atıyor. Aynı zamanda Nick Cave& the Bad Seeds grubundan müzisyen Nick Cave ile evli olan tasarımcı, kırmızı halı için elbiseler tasarlamak niyetinde olmadığını ama markanın o yöne doğru gittiğini belirtiyor.

    Gelelim, 22 Ekim'de satışa sunulacak olan koleksiyonun detaylarına... Oldukça feminen bir silüete sahip olan tasarımlar, gotik ve romantik çağrışımlarla maceracı bir bakış açısını bizlere sunuyor olacak. Öne çıkan parçalar ise mini kadife elbiseler, abartılı omuzlar, ve dantel detaylarla parti sezonuna en iyi şekilde dahil olmanızı sağlayacak.

    Koleksiyonun aynı zamanda çevreci bir yönü de bulunuyor. Sürdürülebilir malzemelerden üretilen kıyafetlere ek olarak aksesuarlarla da stilinizi tamamlayabileceğiniz tasarımlara imza atılıyor. Çıkarılabilen fıfırlı yakalar, dantel eldivenler ve alışılmışın dışında mücevherlerle koleksiyon baştan çıkarıcı bir hal alıyor.

    H&M'in kadın giyim bölümünün baş tasarımcısı olan Maria Östblom, Susie Cave ile çalışmanın onu karanlık ve duygusal bir dünyaya taşıdığını ve Cave'in büyülü bir koleksiyona imza attığını belirtiyor.

    Susie Cave de H&M gibi güçlü bir markayla işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirtiyor ve H&M'e göre daha küçük ölçekli olan The Vampire's Wife markasının H&M'in sağladığı imkanlarla uzun ve yorucu olabilecek bir sürecin nasıl sihirli ve güzel geçtiğini anlatıyor. 

    22 Ekim itibarıyla The Vampire's Wife x H&M koleksiyonuna belirli mağazalardan ve internet üzerinden ulaşabileceksiniz!

     

    Kaynak: 1, 2, 3

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.