Playstation Cadılar Bayramı İndirimi Önerileri

Playstation Cadılar Bayramı İndirimi Önerileri
  • 2
    0
    0
    1
  • Evet yılın o güzel dönemlerinden biri daha kapımıza ulaştı, Türk oyuncuların oyun alabileceği o nadir durumlar Cadılar Bayramı veya Yaz İndirimleri gibi büyük indirim dönemleri olduğu için bizler de sizin için paranıza en çok değecek oyunlardan oluşturduğumuz listemizi paylaşmak istedik. Akılda bulundurmakta fayda var ki Cadılar Bayramı indirimleri 31 Ekim'e kadar devam edecek, yani bu listedeki oyunları hemen şimdi almanız gibi bir zorunluluğunuz olmadığı gibi, 31 Ekim'e kadar yeni oyunların eklenebileceğini unutmamak gerekli. 

    Days Gone 429.00₺ - 124.41₺

    2011'de PlayStation Vita'ya çıkardıkları Uncharted: Golden Abyss'ten beri sessizliklerini korumakta olan Studio Bend'in 2019'da çıkartmış olduğu bu açık dünya hikaye odaklı Aksiyon/Hayatta kalma oyunu, zamanında bug dolu zorlu bir çıkış gerçekleştirdiği için eleştirmenlerden PlayStation'a özel oyunlarda görmeye alışkın olduğumuz o yüksek puanları yakalamayı başaramamıştı. Days Gone şu an itibariyle Metacritic'te mütevazi bir 71 eleştirmen puanı ve başarılı sayılabilecek 8.2 kullanıcı puanıyla oturuyor.

    Yaşanan Global zombi istilasından önce de bir motorcu çetesinde olan Deacon St. John'ın kardeşlik, sevgi ve umut temalarını işlediği yer yer oldukça güçlü bir hikayesi var. Oynanış yönünde ise terk edilmiş doğa harikası bir Oregon'da motorumuz ile seyehat ederken bu vahşi dünyanın her parçasıyla bizi ele geçirmeye çalıştığına tanıklık ediyor ve yaşanan olayların gizemini çözmeye çalışıyoruz. Cadılar Bayramı temasına uyan bir oyun olmasına ek olarak, Days Gone sizin oynayış stilinize bağlı olarak 35-55 saatlik bir tecrübe sunuyor. 124₺'lik fiyat etiketine oldukça değecek bir oynanış süresi olduğunu düşünüyoruz. 

    Death Stranding 429.00₺ - 184.47₺

    Death Stranding belki de listemizdeki en sıradışı oyunlardan biri. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen Death Stranding, şimdiye kadar alışık olduğumuz kıyamet sonrası bir dünyaya hatta alışık olduğumuz bir kıyamete bile sahip değil. Oyun dünyası olarak "Kargoculuk Simulatörü" olarak da adlandırılan bu oyun aslında gerçekten de özünde bir kargoculuk simülatörü fakat oynanış döngüsü, görsel sunumu, müzikleri, karakterleri ve hikayesi bir noktadan sonra öyle bir boyuta ulaşıyor ki en aksiyon dolu oyunda bile tecrübe edemeyeceğiniz türde heyecan verici noktalara ulaşıyorsunuz.

    Akılda bulundurmakta fayda var ki, Death Stranding alışmış olduğumuz türde bir açık dünya oyunu değil ve gözümüz kapalı bir şekilde herkese "Kesin almalısın!" diyebileceğimiz bir oyun da değil fakat ilgi çekici bir hikaye, yavaş ve huzur verici bir oynanış ve gizem dolu bir dünya sizin ilginizi çeken öğeler ise Death Stranding kesinlikle radarınızda olması gereken bir oyun. Yine Cadılar Bayramı temalarına uyacak öğeler içermesine ek olarak Death Stranding oynanış stilinize bağlı olarak 30-60 saatlik bir oynanış sunuyor size. Yine verdiğiniz paranın hakkını verebilecek türden bir oyun.


    Resident Evil 2 Deluxe Edition  219.00₺ - 87.60₺


    Resident Evil 2 Remake, Capcom'un 1998'yılında çıkarmış olduğu şaheseri mükemmel bir şekilde modernize ederek günümüz platformlarına getiriyor. Çarpıcı grafikler, üst seviye animasyonlar, kaliteli bir oyunculuk ile orijinal oyunda tecrübe etme şansımızın olmadığı bir seviyede oyunun hikayesine tanıklık edebiliyoruz.

    Oyun ayrıca oldukça nostaljik hissettirecek derecede birtakım mekaniklere sahip, "metroidvania" tarzında diyebileceğimiz bir Polis İstasyonu dizaynı, manuel kayıt istasyonları, bol bol puzzlelar ile Resident Evil 2 Remake aynı zamanda hem modern hem de retro hisettirebiliyor ve kesinlikle her oyuncunun tecrübe etmesi gereken bir oyun. Leon ve Claire olmak üzere 2 farklı karakterle oynayabildğimiz oyunu ilk olarak bir karakter ile bitirip, 2. oynayışımızda diğer karakterimizle de oynayarak hikayenin 2 farklı perspektifini tecrübe etme şansı bulmuş oluyoruz bu şekilde toplamda yaklaşık 15 saatlik bir oynanışa tekabül ediyor.

    Devil May Cry 5 114.00 - 91.20

    Devil May Cry 5, 2013'te çıkıp nefret yağmuruna tutulan DmC Reboot'unu tamamen es geçerek 2008'de yarım bırakılan hikaye örgüsüne direkt devam niteliğindeki bir oyun. Bu sefer ana hikaye içerisinde 3 farklı oynanabilir ana karaktere sahip olan Devil May Cry 5, 16 saatlik hikaye modu süresince oldukça çeşitli bir oynanış sunuyor. Kombo bazlı "hack and slash" oyunlarının kıralı niteliğinde olan Devil May Cry serisi, 5. Oyunuyla halen kendisine hiçbir rakip tanımadığını kanıtlıyor fakat bu noktada verebileceğimiz bir tavsiye ise, hikayeyi tam anlamıyla tecrübe edebilmek istiyorsanız serinin önceki oyunlarını da (en azından 3 ve 4'ü) oynamanız. 

    Little Nightmares 89.00 - 22.25


    Listemizdeki en küçük çaplı oyun gibi gözükse de Little Nightmares'in kesinlikle radarınızda bulunması gerekiyor. Limbo ve Inside oyunları ile aşinaysanız Little Nightmares size yabancı gelmeyecektir, "side scroller" tarzında bir oynanışa sahip olan oyun karakterinizi 3 boyutlu düzlemde de hareket ettirmenize izin veriyor. Puzzle platform niteliğindeki bir oynanışa sahip olsa da, Little Nightmares'in en özgün yanı tüyleri diken diken eden çevre dizaynı, müzikleri ve çevresel hikaye anlatımı. Korku severlerin süphesiz bir şekilde bitirdikten sonra hayranlık içerisinde kalacağı bir oyunu gözümüz kapalı herkese tavsiye edebiliriz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.