Anime Önerisi - Flavors Of Youth

Anime Önerisi - Flavors Of Youth
  • 0
    0
    0
    0
  • Sonbaharın yaklaştığı, hayatın ve dünyanın kendini bir kez daha hissettirdiği bu zamanlarda elbette yapılacak olan güzel aktivitelerden biri de anime izlemek. Anime, çoğu insanın ön yargılı yaklaştığı fakat izleyince de vazgeçemediği en güzel türlerden biri desek yanılmış olmayız. Birçok film, dizi gibi kategorilerin ilham kaynağı olan animeler elbette sadece çocuklara yönelik değil. Her yaştan insanın izleyebileceği gibi animede herhangi bir yaş sınırlamasının olmadığını da unutmamak gerekir. 

    Flavors of Youth, evinizde ne izlesem diye düşünürken hayat kurtarıcı aynı zamanda iyi ki izlemişim diyeceğiniz türden bir anime. Japon/Çin ortak yapımı olan film, 3 karaktere ayrı ayrı odaklanıyor. Bir film olmasına rağmen bütünlük içinde sanki üç tane ayrı ayrı film izliyormuş hissi yaşatıyor. Film, klasik anime filmlerindeki fantastik dünya yerine günümüz hayatlarında kolaylıkla karşılaşabileceğimiz şekildeki hayatları anlatıyor. İştah açıcı yemekler, duygu geçişleri, anlamlı sözler derken kendimizi bir anda animenin içinde bulmamız şaşılası olmasa gerek...

    Çocukluk ve aile bağlarının yanı sıra ait olma hissinin geçtiği ilk bölümün ardından, kardeşinden başka kimsesi kalmayan genç ve alımlı bir kadının hayatına odaklanan filmde son olarak küçüklükten beri birlikte olan iki arkadaşın büyüme evresi ve beraberinde gelen aşka tanıklık ediyoruz. Her biri ayrı bir hayat dersi niteliğinde olan Flavors of Youth mutlaka izlemeniz gerekenler arasında.

    Fragmanı için:


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.