Amazon Luna Erken Erişimde Açılıyor

Amazon Luna Erken Erişimde Açılıyor
  • 1
    0
    0
    0
  • Amazon'un yepyeni video oyun akış hizmeti olan Amazon Luna resmi olarak erken erişimde hizmete başladı. Google Stadia'ya ile benzer şekilde Luna, kullanıcıların aylık abonelik ücreti karşılığında video oyunlarına erişmesine izin verecek. Aylık 5,99 $ karşılığında erken erişim kullanıcıları, 50 oyunluk bir kitaplık içeren Luna oyun kütüphanesine sahip olacaklar.

    Luna; Fire TV, PC, Apple Cihazları ve Android'lerde erişilebilir olacak. Aboneler ayrıca 49,99 $ karşılığında Nintendo'nun Pro Kontrolcüsüne çok benzeyen bir kontrol cihazı satın alabilecekler, ancak uyumlu herhangi bir bluetooth kontrol cihazı da sistem ile uyumlu olacak. Kullanıcılar ayrıca yakında Ubisoft oyunlarına da erişebilecekler.

    Amazon Luna'nın diğer oyun yayın hizmetlerine karşı nasıl bir performans sergileyeceğini görmek ilginç olacak. Geçen yıl önemli bir pay kapmak için mücadele veren Google Stadia'nın piyasaya sürüldüğüne tanık olduk. Google gibi, Amazon'da oyun akışına girecek paraya ve imkana sahip, ancak işin püf noktası oyuncuları abone olmaya teşvik etmek. Stadia, önemli özel oyunlara sahip olmayan bir kütüphanenin oyuncu bulmakta zorlanacağını bizlere az çok kanıtladı. Bakalım bundan sonra ne olacağını ve Luna'nın Stadia'nın bocaladığı yerde başarılı olup olmayacağını göreçeğiz.

    Amazon Luna için erken erişime katılmak isteyenler daha fazla bilgiyi burada bulabilirler .


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.