The Outer Worlds Ve The Outer Worlds: Peril On Gorgon Artık Steam'de!

The Outer Worlds Ve The Outer Worlds: Peril On Gorgon Artık Steam'de!
  • 1
    0
    0
    0
  • Obsidian Entertainment ve Private Division, ödüllü kara komik RPG macerası The Outer Worlds'ün artık Steam'de mevcut olduğunu duyurmaktan gurur duyuyor.

    The Outer Worlds, Fallout'un yaratıcıları olan Tim Cain ve Leonard Boyarsky ile Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth ve Pillars of Eternity gibi oyunların geliştircisi Obsidian'ın ünlü ekibi tarafından geliştirildi.

    The Outer Worlds, sınırlı bir süre için 154,50 TL'lik özel bir fiyatla bugün Steam'de satışa başladı. Oyunun ilk hikâye tabanlı genişleme paketi olan Peril on Gorgon, tek başına veya The Outer Worlds Expansion Pass'in bir parçası olarak da edinilebilir durumda. Müzik severler de Steam'den The Outer Worlds (Orijinal Oyun Müzikleri)’ni de satın alabilir. Hepsini birden isteyen oyuncular için ise The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle; ana oyun, genişletme paketi ve oyun müziğini bir arada, daha uygun bir fiyatla sizlere sunmaktadır. The Outer Worlds bugün ayrıca GOG.com üzerinden de satışa sunuluyor.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.