Ücretsiz Kullanabileceğiniz 5 Yararlı Site

Ücretsiz Kullanabileceğiniz 5 Yararlı Site
  • 10
    0
    0
    0
  • 1. UnDraw

    Bu site yaratıcılığınızı konuşturmanız için açılmış!

    Ücretsiz İllüstrasyon görselleri bulabileceğiniz nadir sitelerden bir tanesi UnDraw. Ayrıca size özel site taslağı, ürün, marka kimliği gibi gibi daha birçok yaratıcı görsel oluşturabilirsiniz. 

    https://undraw.co/

    2. whatismymovie

    Film bulmanın en kolay yolu "whatismymovie"! 

    Aklına bir film geldi ama bir türlü hatırlayamıyorsun, aklının köşesinde kalan minik bilgileri siteye yaz ve sana filmin adını söylesin! Bu sitede arzu ettiğin filmi bulamamak neredeyse imkansız!

    https://www.whatismymovie.com/

    3. numbeo

    Dünya üzerindeki şehirlerin yaşam standartlarına tek tıkla ulaşmak artık çok kolay!

    Pandemiyle birlikte başka bir şehirde veya ülkede yaşama fikri cazip gelmeye başlamışken "numbeo" tam da ihtiyacımız olan bilgileri ayağımıza kadar getiriyor. Dünya üzerinde iki şehri yazıp kolayca karşılaştırabildiğin numbeo, o iki şehrin yaşam koşullarından tut yaşam kalitesine kadar tüm bilgileri sana veriyor.

    https://www.numbeo.com/cost-of-living/

    4. musclewiki

    Spor yapmanın en eğlenceli yolu!

    Evde spor yapmak istiyorsun ama kendine göre bir egzersiz bulamıyorsun değil mi? Seni çok iyi anlıyorum! Musclewiki senin ihtiyacın olan sporu ayağına kadar getiriyor. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğin bu site de çalıştırmak istediğin kasın üstüne tıkla ve sana özel videolarla desteklenmiş program ayağına gelsin!

    https://musclewiki.com/

    5. dictation

    Dijital editör ayağına geldi!

    Ödevler, makaleler, sunumlar üstüne üstüne geliyorsa, daha yazman gereken çok fazla konu varsa bırak senin yerine "dictation" yazsın! Dictation, noktalama işaretlerinden tut yanlış yazılmış kelimeler gibi daha bir çok şeyi senin için düzeltiyor. Tek yapman gereken mikrafonu açıp uzun uzun konuşmak, işte yazı yazmak artık bu kadar kolay!

    https://dictation.io/


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.