Efsane Serinin Yenilenmiş Üçlemesi Mass Effect Legendary Edition Duyuruldu

Efsane Serinin Yenilenmiş Üçlemesi Mass Effect Legendary Edition Duyuruldu
  • 0
    0
    0
    0
  • "Büyük bir sırı saklamak zor (ve bunu bir sürpriz olarak saklamak için gerçekten uğraştık) ama şimdi resmileşti: bugün Mass Effect Legendary Edition'ı duyurduk! Mass Effect remaster taleplerinizi (yıllardır!) duyduk, bu yüzden Mass Effect üçlemesinin yeniden düzenlenmiş bir baskısı üzerinde çalıştığımızı nihayet açıklamaktan çok mutluyuz." sözleriyle duyurulan Mass Effect Legendary Edition, 2021'nin İlkbaharında geliyor.

    BioWare, serinin dokularını, gölgelendiricilerini, modellerini, efektlerini ve teknik özelliklerini güncellemek için çok çalıştıklarını ve amaçlarının orijinal oyunları yeniden yapmak veya yeniden tasarlamak olmadığını, bunun aksine hayranların ve yeni oyuncuların orijinal çalışmayı mümkün olan en iyi şekilde deneyimleyebilmesi için deneyimi modernize ettiklerinden bahsetti. 

    Mass Effect Legendary Edition, tek oyunculu temel içerik ve Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3'ten DLC'nin yanı sıra promosyon silahları, zırhlar ve paketler içerecek. Seri 4k Ultra HD için yeniden düzenlenmiş ve optimize edilmiş. Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 2021'in İlkbaharında, Xbox Series X ve PlayStation 5 içinde ileriye dönük uyumluluk ve hedeflenen geliştirmelerle birlikte sunulacak. Yeni yılda daha fazla bilgi sahibi olacacağız seri hakkında. Bu arada BioWare'de tecrübeli bir ekip Mass Effect evreninin bir sonraki bölümü için çok çalışıyor. Projenin ilk aşamalarında olduğu için, henüz daha fazla bilgi verilmedi ama 2021'de Mass Effect serisi bir kez daha karşımıza çıkacak.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.