Kişisel Gelişiminizi Destekleyecek 5 Kitap

Kişisel Gelişiminizi Destekleyecek 5 Kitap
  • 0
    1
    0
    1
  • 1. Asla Yalnız Yeme:

    Sosyal açıdan bolluk yaşayan bir insan sürekli yeni şeyler keşfeder ve farklı hayatlara konuk olur. Asla Yalnız Yeme, bize çevremizde ve ilişkilerimizde neden bolluk içinde olmamız gerektiğini anlatırken aynı zamanda bize neler katabileceklerini anlatıyor. Bu kitabı okuduktan sonra tek başınıza yemek yemek istemeyeceksiniz!

    2. Otomatik Portakal:

    İyilik, kötülük, özgürlük, şiddet, suç, ceza ve adalet hatta daha fazla kavramın açık yüreklilikle anlatıldığı bu efsanevi eseri okurken çok düşüneceksiniz. Hayatın her kıyısından bir şeyler bulabileceğiniz Otomatik Portakalı biran önce okumalısınız!

    3. Hayatı Yeniden Keşfedin:

    Mutluluğa nasıl ulaşırız? Mutluluğa ulaşırken önümüze çıkan engeller nelerdir? Neden mutlu olmak bu kadar zor? Bu soruların cevabını bu kitapta kolayca bulmak mümkün. Hayatı Yeniden Keşfedin kitabını okurken hem hayatınızı yeniden planlayacak hem de geçmişte yaşadığınız olayları tekrardan hatırlayacaksınız.

    4. İyi Hissetmek:

    Bu kitap size ilaç gibi gelecek! Depresyon, kaygı, suçluluk, kötümserlik ve daha fazlası... Bu sorunların üstesinden ilaçsız bir şekilde gelmek ve hayattan zevk almak istiyorsanız İyi Hissetmek adlı kitabı acilen okumalısınız! 

    5. Seninle Başlamadı:

     

    Şu an ki problemlerinizin ailenizin geçmişinden geldiğini hiç düşündünüz mü? Ailenizin veya sizlerin yaşadığı tramvaların sizi hayat boyu takip ettiğini biliyor muydunuz? Seninle Başlamadı adlı kitapta bunların cevabını alabilirsiniz. Altını çizerek okuyacağınız bu kitabı uzun süre elinizden düşüremeyeceksiniz!

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.