Window Swap: Gezegenimize Açılan Pencere

Window Swap: Gezegenimize Açılan Pencere
  • 3
    0
    0
    1
  • Bir pencere, bir sıcak kahve ve bir de eşsiz bir manzaranın tadını çıkararak keyifli anlar geçirenlerdenseniz eğer; bu içerik tam da size göre! Sakin bir yaz akşamına, daha önce hiç gitmediğiniz bir şehrin sokaklarına veyahut eşsiz bir doğa manzarasına ve daha nicesine açılan pencerelere ulaşmak artık çok kolay. Artan vaka sayılarını da göz önüne alırsak; artık evde geçireceğimiz bu zamanlarda belki size ilham verecek belki de sizi çalışmanıza motive edecek olan yerlere artık sadece bir pencere uzakta olacaksınız. Hadi gelin WindowSwap ile birlikte uçsuz bucaksız bir yolculuğa çıkalım!

     

    Site'nin arayüzü sayesinde dünyanın dört bir köşesinden farklı kültürdeki insanların pencere görünümleri arasında dolaşabilirsiniz. Singapur'da yaşayan Sonali Ranjit ve Vaishnav Balasubramaniam isimli iki seyahat tutkunu tarafından hazırlanan bu ilginç proje sayesinde, farklı kültürlere açılan pencereler ile birlikte keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. 



    Sitenin kurucuları ise, platformlarını “İnternette seyahat etmeyi özleyen insanların, güzel gezegenimizi tekrar (sorumlu bir şekilde) keşfedene kadar kendilerini biraz daha iyi hissetmelerine yardımcı olmak için pencere manzaralarımızı paylaştığımız bir yer” olarak tanımlıyor. Bu ince ve yenilikçi düşünceleri için kendilerine ne kadar çok teşekkür etsek az.

    Peki bu sitede sizi neler bekliyor? Aklınıza gelebilecek tüm her şey! Dünyanın farklı farklı tüm köşelerine açılan binlerce pencere var:  Norveç'in yemyeşil doğası, Dallas’da açık havada güneşli bir apartman manzarası, Hindistan'da sakin bir cadde, Lozan'dan bir dağ manzarası, Japonya'daki şehir manzarası, Hollanda'da güneşli bir günde hafif esintili bir gün batımı ve daha nicesi... Site'de kendi pencerenizi paylaşmak için ise; pencerenizin ve çerçevenizin 10 dakikalık HD videolarını çektikten sonra isminiz ve konumunuz ile birlikte paylaşmanız gerekiyor. İşte bu kadar! Artık manzaranız dünyanın birbirinden farklı köşelerine açılıyor! 

    WindowSwap deneyimi sadece seyahat etmeyi kolaylaştırmıyor bana göre. Penceresini paylaşan kişinin yaşadığı düzeni hayal edebilme imkanını da sunuyor bizlere. Meğer ne çok hikaye, ne çok farklı dünyalar sığmış gezegenimize diyebiliyoruz böylece. Farklı bakış açılarına sığmış dünyalar... Gezegenimizin aslında tahmin ettiğimizden de küçük olduğunun farkına varabiliyoruz bu site sayesinde. Sadece sıradan bir site olarak gözüken WindowSwap ile birlikte ufkumuzu da genişletmemiz oldukça kolay hale geliyor.

    Şimdi ise birkaç favorimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Siteyi keşfettikten sonra sitede harcadığınız zamanın nasıl aktığını gerçekten farkedemiyorsunuz bile. Şimdi ise WindowSwap ile birlikte keyif dolu dakikalar geçirmek sizin elinizde!



    Kaynak: 1

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.