Bad Bunny Yeni Albüm Çıkardı!

Bad Bunny Yeni Albüm Çıkardı!
  • 0
    0
    0
    0
  • 2020 yılında toplam üç resmi stüdyo albümünü çıkaran Bad Bunny ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha sektöre kanıtlamış oldu. Stili, müzik videolarındaki personalarıyla adından oldukça söz ettiren sanatçı, Şubat ayında 20 parçadan oluşan ‘’YHLQMDLG’’ isimli albümünü piyasaya sürmüştü, çok geçmeden 10 Mayısta “Las que no ban a salir’’ hem önceki albümlerinde yer almayan hem de karantinada kaydettiği şarkıların yer aldığı ve tanıtımını dahi yapmadığı bir albüm çıkardı.

    Dünyaca ünlü yeni nesil Reggeaton artisti olarak bilinen Bad Bunny 24 Kasım’da Twitter’dan paylaştığı bir tweet ile yeni albüm çıkaracağının ipucunu vermişti. Bad Bunny’yi yakından takip edenler bilir ki, çok ani bir şekilde çıkardığı albüm ve parçalarla bilinir. 26 kasım Çarşamba günü Instagram postunda yeni albümünün 27 Kasım gece yarısı geleceğini açıkça belirtti. Twitter üzerinden albümün kapağı ve parça listesini açıkladı. Instagram’de yayınladığı post ile birlikte Bad Bunny’nin müziğe belirsiz bir zaman için ara vereceği konuşulmaya başladı.

    Bad Bunny’nin 4. Stüdyo albümünün adı “El Último Tour Del Mundo’’ Türkçesi “Dünyanın son turu’’ olan bu albümde toplamda 16 parça yer alıyor. Albümde Rosalía “La Noche e Anoche’’, Jhay Cortez “Dakiti’’ ve Abra “Sorry Papi’’ isimli şarkılarla Bad Bunny’ye eşlik ediyorlar. Ayrıca süpriz bir şekilde yeni albümde yer alan "Yo Visto Asi" isimli parçaya müzik videosu yayınladı Bad Bunny. 

    Yeni albüm ile ilgili dikkatimi çeken şeylerden biri, Bad Bunny bundan 9 ay önce çıkarttığı ‘’YHLQMDLG’’ albümünde kullandığı logoyu yeni albümünde de yer veriyor. Çıkarttığı her yeni albümde yeni saç ve kıyafet stili ile gelen sanatçı belki de son albümündeki tarzını koruyacağını gösteriyor.

     

    Bad Bunny’nin yeni albümünü dinlemek için (Spotify)

    https://open.spotify.com/album/2d9BCZeAAhiZWPpbX9aPCW?si=SH8lFRQsQBuJ5o6olG2OSA?utm_source=generator" width="100%" height="380" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture">

     

    Yo Visto Asi müzik videosu

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.