14 Aralık'ta Yay Burcunda Tam Güneş Tutulması! -Değişim Zamanı-

14 Aralık'ta Yay Burcunda Tam Güneş Tutulması! -Değişim Zamanı-
  • 1
    0
    0
    0
  • 14 Aralık’ta Yay Burcunda

    Tam Güneş Tutulması

    Herkese merhaba!

    14 Aralık tarihinde Türkiye saati ile 16:34’te Yay burcunun 23.derecesinde Merkür gezegeni eşliğinde bir Tam Güneş Tutulması yaşayacağız. Tutulmanın en yüksek noktası Türkiye saati ile 19:18’de gerçekleşecek fakat tutulma ülkemizden gözlenmeyecek. Tutulma yaklaşık 4 saat 30 dakika sürdüğü için Güneş tutulması etkilerini 4-5 hafta boyunca hissediyor olacağız. 

     

    Yay Burcu Güneş Tutulmasının Genel Olarak Etkileri;

    Tutulma anı haritasına baktığımızda Tutulma 6.evde gerçekleşiyor. Yükselen Yengeç. Yay Burcunun yönetici gezegeni Jüpiter ise 7.evde konumlanmış. 

    Yay Güneş Tutulması

     

    Yay, özgürlük, genişleme, kişisel felsefeler ve gerçekle ilgili her şeyin işaretidir. Değerlerinizi ve 2021'e ne tür bir enerji ile girmek istediğinizi netleştirmek için harika bir zaman. Sizin değerleriniz ve kişisel sloganınız nedir? Değerlerinize odaklanmak, hayatınıza neye izin vereceğiniz ve neye izin vermeyeceğiniz konusunda yeni standartlar koymanıza izin verecektir. 

    Bu tutulma, aynı zamanda, elverişli ve uyumlu yönleri olan Merkür ve Mars gezegenini üçgen açı dediğimiz rahat bir açıyla kavuşturacak. Bu enerji, gelecek yıl için hedefler belirlememize, onları ifade etmemize (Merkür) ve ne kadar küçük olursa olsun harekete geçmeye başlamak için motivasyonel bir itme (Mars) konusunda bize yardımcı olacaktır.

    Bu tutulma enerjisi ile birlikte bir şeylere inanmak ve umut etmek isteyeceğiz. Kendimizi aşmak, belirli hedeflerimizi gerçekleştirmek isteyeceğiz ve bu tutulma enerjisini lehimize kullanırsak bunu başaracağız! Yay burcu değişken bir burç olduğundan gündemimiz, fikirlerimiz veya inandığımız şeyler sürekli değişebilir. Bu tutulma çatlakları olan ilişkileri bitirecek ve yeni bir başlangıca sürükleyecektir.

    Tutulma anının haritasında yönetici burç olan Yengeç, bize güvenliği, aileyi, saklamayı ve gizli tutmayı öğretirken bir su burcu olduğu için suyla ilgili gerçekliği yüzümüze çarpabilir… Ev fiyatları ile ilgili düşüş/artış (bence düşüşler) veya yeni kanunlar söz konusu olabilir. 

    Bu tutulma astrolojide güney düğüm tarafı olarak nitelendirdiğimiz yerde gerçekleşecek. Geçmişinizde kalan kişiler ya da konular pişirilip yeniden önünüze servis edilebilir. 

    Tutulmanın Türkiye Genelinde Etkileri;

    Tutulma Türkiye astroloji haritasının 6.evinde gerçekleşiyor. 

    Astrolojik olarak 6.ev; Sağlık sektörü, salgın hastalıklar, silahlı kuvvetler vb… konuları temsil eder. 

    Türkiye’de sağlık ve pandemi seyri değişebilir. Belki 4-5 haftalık süreç sonunda özgürlüğümüze yavaş yavaş kavuşabiliriz. Türk aşısı ile ilgili haberleri de bu süreçte duyabiliriz. 

    Yabancı ülkeler, üniversiteler, dini kurum ve din adamları ile ilgili yazılı ve sözel medyada sık sık haberler duyabiliriz. Yasalarla ilgili gelişmeler, yeni kanunlar vb. yine bu dönem ana konularımızdan olabilir. Uluslararası yolculular, ulaşım gibi konulara da bu süreçte bir vurgu söz konusu.

     

    (Not; Burç yorumları yükselen burcunuza göre hazırlanmıştır. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız ‘’Buraya’’ basarak doğum haritanızı çıkarmayı öğrenebilirsiniz.)

    Bir sonraki yazımıza kadar aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızda buluşabiliriz.

    Günlük olarak astrolojik öneriler, yorumlar ve eğlenceli içerikler için takip edebilirsiniz!

     

    İnstagram: 

    ariadneastrologytr

     

    Twitter:

    @ariadneastro_tr

     

    Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar;

    Tutulma sizin yurtdışı ile ilgili konular, yeni bir eğitim, dini sorgulamalar gibi konular bu tutulmada gündeminiz olabilir. Borçlar, eşinizin/ailenizin parası ile ilgili krizler varsa çözülebilir. İşinizde sorunlar varsa bitebilir, eğer çalışmıyorsanız yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Hukuksal bir davanız varsa çözüm yoluna gidilebilir. 

     

     

    Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar;

    Krizler, borçlar, vergi ile ilgili sıkıntılar, eşinizin ya da ailenizin finansal kaynağı, korkularınız tutulma boyunca gündeminiz olabilir. Parasal konuda beklemediğiniz yerden paralar gelebilir ya da hiç beklemediğiniz borçlar çıkabilir. Eğer ilişkinizin temelleri sağlam değilse ani bitiş noktasına gelebilirsiniz. İlişkisi olmayanların ise ilişki konusunda şanslı olacağı bir dönem. 

     

    Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

    Bu tutulma size hayırlı kısmetlerle gelebilir. Eğer bir ilişki içindeyseniz ve sorunlar yaşıyorsanız ilişkinizde bitişler yaşatabilir. Kendini belli eden fakat görmediğiniz düşmanlar için perdeniz kalkabilir kim düşman kim dost görebilirsiniz. Patronunuzdan ya da eşinizden sık sık destek görebilirsiniz. Ayrıca bir ortaklık veya iş birliği teklifi alabilirsiniz...

     

    Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

    Bu tutulma anı boyunca sağlığınıza ultra dikkat etmeniz gerekmekte. Günlük rutin işlerinizde değişiklikler olabilir, iş ortamınız ya da iş arkadaşlarınız değişebilir. Varsa çocuklarınızla vakit geçirebilir yoksa çocuk sahibi olmak isteyeceğiniz ve hormonal olarak verimli olacağınız bir dönem. 

     

    Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

    Bu dönem ana konularınız aşk, çocuklar, hobileriniz, yetenekleriniz olabilir. Şans oyunları oynayabilirsiniz oldukça şanslı bir döneme giriyorsunuz. Ev ile ilgili taşınma, konfor alanı yaratma ve ufak tefek değişiklikler söz konusu olabilir. Dönem boyunca sağlık konuları tetikleniyor, dikkat etmenizde fayda var.

     

    Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

    Tutulma sizin ev ve aile alanınızda gerçekleşiyor. Ailenizi ziyaret edebilir, ev taşıyabilir ya da evinizdeki eşyaların yerini değiştirebilirsiniz. Ailevi konularda sorunlar, beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. İş ile ilgili konularda ise biraz daha mücadele ve efor sarf etmeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanızda fayda var. 

     

    Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

    İletişim, kısa mesafeler, yakın çevre ve kardeşler tutulma dönemi boyunca ana konularınız olabilir. Bu dönemde varsa resmi yazılı evraklarınıza ekstra önem vermeniz gerekmekte. El ya da zihin becerileriniz geliştirebileceğiniz aktiviteler yapabilirsiniz. Bu dönem yeni bir projeye girişmekten kaçınırsanız sizin için daha iyi olabilir. 

     

    Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

    Maddi kazançlar bu tutulma boyunca ana konunuz olabilir. Finansmanla ilgili konular sizi endişelendirebilir. Aylık bütçeyi aşabilirsiniz ve gereksiz masraflar karşınıza çıkabilir. Gelir sahibi iseniz ani bir artışta söz konusu… Bu dönem sağa sola borç vermemenizde fayda var, geri alamayabilirsiniz. 

     

    Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

    Tutulma kendi burcunuzda gerçekleştiği için kadersel olaylar yaşayabilirsiniz.  Hayatınızı kökten değiştirebilir, kendinizle alakalı yeni kararlar alabilirsiniz. Yeteneklerinizi keşfedebilir, bunu işinize dönüştürebilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz bunun için harika bir zaman sizin için.

     

    Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

    Psikolojik sağlığınıza oldukça önem vermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Rüyalar, bilinçaltınız, korkular ve endişeleriniz sizi tedirgin edebilir. Arkanızdaniş çeviren düşmanlar bu tutulma ile gün yüzüne çıkabilir. Bu dönem meditasyon, dua ya da size iyi gelen ritüellerinizi yapabilirsiniz. 

     

    Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

    Bu tutulma sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda gerçekleşecek. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara girebilirsiniz fakat sağlığınıza dikkat edin! Bu dönem kendinizi gönüllü işlere adayabilir, STK’larda görev almak isteyebilirsiniz.

     

    Sevgili Balık ve Yükselen Balık;

    Bu tutulma kariyer alanınızı tetikleyecek. Eğer iş hayatınızda sorunlar varsa istifa söz konusu olabilirken bazılarınız için ise emeklerinin karşılığı olarak terfi gelebilir. Eğer iş sahibi değilseniz yeni iş teklifleri alabilir kariyer basamaklarını kolaylıkla çıkabilirsiniz. Süreç boyunca hassas ve kırılgan olabilirsiniz.  Lütfen Balığın melankolik yönünü çalıştırıp kendinizi dibe çekmeyin çünkü bu tutulma size yarayacaktır.

     

    Sosyal Medya Hesaplarımızı takip edebilirsiniz!

    İnstagram: 

    ariadneastrologytr

    Twitter:

    @ariadneastro_tr

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.