30 Aralık Yengeç Burcu Dolunayı! -Geçmişi Unut-

30 Aralık Yengeç Burcu Dolunayı! -Geçmişi Unut-
  • 3
    0
    1
    1
  • 30 Aralık Yengeç Burcunda

    Dolunay

     

    Herkese merhaba!

    30 Aralık tarihinde Türkiye saati ile 06:27’de 2020 yılının son Dolunayı 8 derece Yengeç burcunda gerçekleşecek. Bu Dolunayın bize olan etkilerini hadi hep birlikte inceleyelim.

     

    Yengeç Burcu Dolunayının Genel Olarak Etkileri;

    Dolunayın an haritasına baktığımızda Ay Yengeç Burcu ve 7.evde Güneş ise Oğlak Burcu ve 1.evde olacak yani tutulma 1-7 aksında gerçekleşecek. Tutulma haritasının yükselen burcu ise Yay.

     

    (Bu harita astro.com adlı internet sitesinden çıkarılmıştır. Siz de kendi haritanızı çıkarmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.)

     

    Yengeç burcu genel olarak;

    Aile, ev, güvenlik, geçmiş duygular, samimiyet gibi konulardır. Tutulma etkisi boyunca Ailevi konularımız, güvenliğimiz, evimiz ön planda olabilir. Eskiyi daha çok yad edeceğimiz, ailemizle daha fazla vakit geçireceğimiz, evimizle ilgili konular, güvenlik ihtiyacımızın giderilmesi, evde yenen yemekler, organizasyonlar söz konusu olabilir. Bu dolunay özel (iç) yaşantımız ve aile yaşantımız arasında bir denge kurmamız gerektiğini anlatıyor. Yengeç Burcu duyguları da temsil ettiği için duygusal olarak daha yüklü ve hassas olacağız. Karşımızdaki kişilere daha anaç ya da aşırı korumacı yaklaşabiliriz. Detoks yapmak için de uygun sürelerdir.  

    Yükselen burcun Yay olması, daha özgür olma isteği yaratabilir bizlerde. Sınırlarımızı keşfetmek hatta aşmak isteyebiliriz. Baskılardan kaçmak isteyeceğimiz belki ses çıkaracağımız zamanlar olası. 

    Kısaca bu dolunay bize geçmişin geçmişte kaldığını anlatacak...

     

    An haritasında Ay ile Merkür zorlu bir karşıt açı halinde. Planladığımız kısa yolculuklar bozulabilir, iletişim kurmak, özel görüşmeler yapmak iyi değildir. Mantık ve duygularımızın arasında sıkışıp kalma hissine kapılabiliriz. 

    Yine tutulma haritasına baktığımız zaman;

    Venüs ile Neptün arasında zorlayıcı bir kare açı var. İlişkiler konusunda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilir ya da kendinizi çok kaptırmış olabilirsiniz. İlişkinizde kontrolü kaybetmemeye dikkat edelim. Venüs ile Mars arasında şanslı bir üçgen açı var aynı zamanda. Bu açı ile sevdiğiniz ve açılmak istediğiniz kişilerle cesurca konuşabilirsiniz. Bu açı yüksek bir cinsel tatmin duygusu ve tutkuyu sembolize eder. Bir ilişki içerisinde iseniz partnerinizle manevi duyguları oldukça yoğun paylaşacaksınız demektir. 

     

    Dolunayın Dünya ve Türkiye Genelinde Etkileri;

    Tutulma dediğim gibi Yengeç burcunda ve 1-7 aksında gerçekleşecek. 

    Yengeç Burcu astrolojide;

    Vatan toprağını ve bütünlüğünü, yeraltı kaynakları ve doğal rezervleri, toplumsal bilinçaltı, arkeolojik bulgular, toplumsal korkular, tarlalar ve seralar, kadın ve kadınların genel durumu ile ilgili konuları temsil eder. Bu saydığım konular tutulma etkileri boyunca ön planda olabilir. Kaçaklar ve uluslararası anlaşmalar, hava yolları, uzak yolculuklar gibi gelişmeler ve haberler de bu dolunay ile birlikte söz konusu. Özellikle finansal anlamda yaşanacak gelişmeler hem ülkemiz hem de dünyada hareketlenecektir. 

     

    (Not; Burç yorumları yükselen burcunuza göre hazırlanmıştır eğer bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.)

    Bir sonraki yazımıza kadar aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızda buluşabiliriz.

    Günlük olarak astrolojik öneriler, yorumlar ve eğlenceli içerikler için takip edebilirsiniz!

     

    İnstagram: 

    ariadneastrologytr

     

    Twitter:

    @ariadneastro_tr

     

    Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar;

    Bu dolunay ile birlikte Aile, ev, taşınmak gibi konular ön planda olacak. Evinizi daha güvenli hale getirmek isteyebilir ya da evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Kök salmak ve kendinizi güvende hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. İletişim, düşünce, hobiler ve varsa çocuklarınız ile ilgili konularla ilgili gelişmeler söz konusu olacak. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

     

    Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar;

    İletişim, kısa yolculuklar, kardeşler, düşünce ve düşünce yapınız ve yakın çevrenizle alakalı konular tutulma boyunca ön planda olacak. Maddi konularda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Bu tutulma boyunca ailenizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yurtdışı, üniversite ya da yeni bir eğitim ve hukuksal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

     

    Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

    Bu dolunay ile birlikte maddi konular, paranız, harcamalar ve ek kazançlarınız ön planda olacak. Birikim yapabilir ve hesap kitap işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Dış görünüşünüzde bir değişiklik yapabilirsiniz. Kısa seyahatler ve iletişim becerileri konuları yine bu dolunayla birlikte olası. Eşinizin, ailenizin parası yaşadığınız krizler ya da içsel buhranlar ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu.

     

    Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

    Burcunuzda gerçekleşen bu dolunay iyiliğiniz sağlığınız fiziksel gücünüz ve dış dünyadaki planlarınızı gerçekleştiren alanda gerçekleşiyor. Hayatta kendi düzeninizi oturtmak ile ilgili adımlar atabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkiler konusunda evlilik, yeni bir aşk bulma, ortaklıklar ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. 

     

    Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

    Bu dolunay ile birlikte kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızı şahlandırmak için güzel bir dolunay. Meditasyon, dua ve şifa çalışmaları yapabilir böyle gruplara katılabilirsiniz. Sağlığınıza özellikle psikolojik sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Günlük hayatınızın rutini artabilir. Arkanızdan iş çeviren düşmanlar bu dolunay ile gün yüzüne çıkabilir

     

    Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

    Bu dolunay ile birlikte sizin için toksik olan arkadaş veya arkadaşlarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Kariyeriniz, toplumun sizi nasıl gördüğü ve sorumluluklarınız bu tutulma ile gündem konusu olacak. Patronlarınızdan yardım ve destek görebilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplar ya da STK’lardan çıkma kararı alabilirsiniz.  Varsa çocuklarınız, aşk, hobi ve ilgi alanlarınızla ilgili olumlu etkiler bu dolunay ile birlikte söz konusu.

     

    Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

    Bu dolunay boyunca kariyer konusunda şanslı etkileriniz var. Daha önce başvurduğunuz bir işten olumlu bir teklif gelebilir ya da yeni iş teklifleri veya terfi söz konusu olabilir. Eğer sizi yoran ve yıpratan bir iş yapıyorsanız işinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz. İnsanların sizi gördüğü algı bu dolunay ile birlikte değişebilir. Bazı sorumluluklarınızı ve arkadaşlık ilişkinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Maddi krizlere karşı dikkat etmenizde fayda var. Aile, ev taşınma konularında olumlu etkiler söz konusu.

     

    Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

    Bu dolunay ile birlikte yurtdışı, üniversite eğitiminiz veya yeni bir eğitim, inanç ve inanç sisteminiz, hukuksal konular gündeminizde olacak. Borçlar, eşinizin/ailenizin parası ile ilgili krizler varsa çözülebilir. İşinizde sorunlar varsa bitebilir, eğer çalışmıyorsanız yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. İletişim, kısa seyahatler ve kardeş/yakın çevre konularında olumlu etkiler söz konusu.

     

    Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

    Krizler, borçlar, vergi ile ilgili sıkıntılar, eşinizin ya da ailenizin finansal kaynağı, korkularınız tutulma boyunca gündeminiz olabilir. Parasal konuda beklemediğiniz yerden paralar gelebilir. Maddi kazanç ve harcama düzeniniz değişebilir daha tasarruflu olma yoluna gidebilirsiniz. Yeni bir aşk çıkabilecek bu dönemde hali hazırda bir ilişki içindeyseniz ve sorunlar varsa bitişler yaşayabilirsiniz.

     

    Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

    Bu dolunay sizin aşk, ilişki, evlilik ve ikili ortaklıklar alanınızda gerçekleşecek. Eğer bir ilişki içindeyseniz ve sorunlar yaşıyorsanız ilişkinizde bitişler yaşatabilir. En yakınınızdaki insanlardan düşmanlıklar görebilirsiniz. Kendinizle ilgili yenileyici bir etki içindesiniz. Patronunuzdan ya da eşinizden sık sık destek görebilirsiniz. Ayrıca bir ortaklık veya iş birliği teklifi alabilirsiniz...

     

    Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

    Bu dolunay boyunca sağlığınıza oldukça önem vermelisiniz. Günlük rutin işeriniz, evcil hayvanlarınız, birlikte çalıştığınız insanlar ve iş ortamınız dolunay etkisi boyunca ön planda olacak. Sürpriz aşklarla karşılaşabilirsiniz. Bilinçaltı, rüyalar, zihinsel zorlanma gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dolunaydan yenilenmiş bir psikoloji ile çıkacaksınız diyebilirim. 

     

    Sevgili Balık ve Yükselen Balık;

    Bu dönem ana konularınız aşk, çocuklar, hobileriniz, yetenekleriniz olabilir. Şans oyunları oynayabilirsiniz oldukça şanslı bir döneme giriyorsunuz. Ev ile ilgili taşınma, konfor alanı yaratma ve ufak tefek değişiklikler söz konusu olabilir. Dönem boyunca sağlık konuları tetikleniyor, dikkat etmenizde fayda var. Yeni arkadaşlar, sosyal çevre ve ün gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

     


    Yorumlar (1)
    • Bu yazıda güneş burcumuz geçerli sayılsa sadece olmuyo mu... yükselenim beni yormaya başladı :((

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.