Roma'dan Noel Vitrinleri

Roma'dan Noel Vitrinleri
  • 2
    0
    0
    0
  • Noel ve yeni yıl ruhu denince ister istemez içimizde bir yurt dışı gezisi özlemi oluşuyor sanki. Birbirinden güzel Noel pazarları, mis gibi kokan taze pişmiş kurabiyeler, sıcak şaraplar, çikolatalar, hediyelik eşyalar ve her yeri aydınlatılmış ışıl ışıl şehirler... Belki önceki yıllarda ekonomik nedenlerden ya da zamansızlıktan gidemiyorduk, ama 2020 yılına bizlere hiçbir bahane bırakmadığı için teşekkür etmeliyiz. 

    Evet, pek çoğumuz 2021 yılını evlerimizde karşılayacağız ve bu yazının amacı ne siz sevgili okurlara boş umutlar vermek, ne de canınızı sıkmak. Siz moda ve dekorasyon severleri evinizin konforunda birbirinden şık, göz alıcı ve ışıltılı vitrin tasarımları ile buluşturmak istiyoruz. Modaya biraz olsun ilgi duyuyorsanız İtalya'nın bu konuda bir öncü olduğunu da biliyorsunuzdur. Gerek moda tasarımları gerekse vitrinlerin çekiciliğiyle pek çok ünlü moda markasına da ev sahipliği yapan İtalya'da özellikle Noel ve yeni yıl zamanı şehirle birlikte vitrinler de birer görsel şölene dönüşüyor. Gelin hep birlikte tüm bu özel tasarım vitrinlere bir göz atalım ve yeni yıla dair içimizde güzel hisler uyandıralım!

    Hermès, sezona özgü vitrin tasarımı için zencefilli kurabiye adam heykelcikleri ile kahve ağırlıklı bir renk şeması tercih etmiş.

    Longchamp de dünyanın büyük çoğunluğu gibi evde sadelik ve konfor temasına uyum sağlayanlardan.

    Her zaman biraz şatafat ve desenli ürünleriyle dikkat çeken Dolce&Gabbana zengin bir yeni yıl sofrasıyla ve yine lüksü temsil eden kadife kaplama ve altın rengi dekorasyon ögeleriyle marka kimliğiyle uyumlu bir tasarım sergiliyor.

    Dior, yalnızca vitrinin içiyle kalmayıp yeni yıl coşkusunu renkli led aydınlatmalarla caddeye de taşımaya karar vermiş. 

    Pomellato isimli İtalyan mücevher markası, kırmızı yeni yıl süsleri ve led aydınlatmayla basit ama etkili bir yöntemle vitrin dışını vurgulama yoluna gitmiş.

    Valentino'nun 2019 yılına ait neon yazılar ve altın rengi aydınlatmalardan oluşan vitrin tasarımı.

    Giorgio Armani'nin yine geçtiğimiz yıla ait, lüks ve sıcak bir kayak tatilini vitrinlere taşıyan dekoru.

    Dışarı çıkma kısıtlamalarını fırsat bilip risk almayan Christian Louboutin, vitrinin dışını yılbaşı ağacı temasında süslemekle yetinmiş.

    Herno markasına ait ışıklı vitrin.

    1900'lerin başında inşa edilen Galleria Alberto Sordi, içinde pek çok mağaza ve kafeyi barındıran etkileyici bir yapı ve vitrin tasarımlarından geri kalmayarak şehrin ışıltısını iç mekanlara yansıtmakta oldukça başarılı.

    Fotoğraf: Romeing Magazine

    Ünlü İtalyan markası Fendi'nin başkent Roma'da yalnızca küçük bir mağazayla yetinmesini elbette bekleyemezdik. Her yıl Noel ve yeni yıl süsleriyle şehrin odak noktalarından biri haline gelen Palazzo Fendi, 2020 yılında dış cehpesini sarı ve beyaz renkli hediye paketlerinin süslediği geometrik bir tasarıma imza atmış.

    2021 yılında Roma sokaklarını sevdiklerinizle maskesiz ve gönül rahatlığıyla gezmenizi temenni ediyor ve şimdiden iyi yıllar diliyoruz.

     

    Kapak Fotoğrafı: https://www.instagram.com/romeing_magazine/


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.