Robert Smith'ten Üç Yeni 'the Cure' Yorumu

Robert Smith'ten Üç Yeni 'the Cure' Yorumu
  • 2
    0
    0
    0
  • Dünyanın ilk komedi tiyatro topluluklarından biri olan The Second City aracılığıyla yapılan bağış etkinliği, bu yıl da gerçekleşti. Second City, yaklaşık 20 yıldır yardıma ihtiyacı olan ailelerin Noel isteklerini yerine getirebilmek adına çeşitli bağış toplama etkinlikleri düzenliyor. 

    Yardıma ihtiyacı olan ailelere ulaşabilmek adına yapılan etkinlikte bu yılın konuğu çoğunlukla The Cure grubundan yakından da uzaktan da olsa bir şekilde tanıdığımız Robert Smith oldu. 

    Pandemi nedeniyle bu yıl yapılan organizasyon çevrimiçi şekilde gerçekleşti. Second City'e konuk olan Robert Smith, bu özel etkinlik için The Cure'un üç şarkısını seslendirdi. Smith'in seslendirdiği üç şarkı, üzerinden 40 yıl geçen 'Faith' albümünden seçildi.

    "The Holy Hour" , "The Funeral Party" ve "The Drowning Man" şarkılarını ev stüdyosunda seslendiren Robert Smith, harika bir 'ev performansı'na imza attı. Ayrıca performansın tamamı siyah-beyaz çekildi.

    Kim Gordan, Glen Hansard, Sleaford Mods, Jim O'Rourke, Bill Callahan ve Jeff Tweedy de etkinlikte yer alan konuklar arasında. 

    Robert Smith'in "Letters to Santa" (Noel Baba'ya Mektuplar) etkinliğindeki canlı performansa aşağıdan ulaşabilirsiniz... 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.