İçinden Çıkamayacağınız Youtube Kanalları

İçinden Çıkamayacağınız Youtube Kanalları
  • 4
    1
    0
    0
  • 1. İbrahim Selim ile Bu Gece

    İbrahim Selim ile Bu Gece programında her hafta bir ünlü konuk yer alıyor. Sunucu İbrahim Selim ile eğlenmemek mümkün değil! Bu kanalı izlerken kahkahalara boğulacaksınız!

    Hem konuklarıyla delice eğlendirip hem de müziğe doyuran bu kanalın bölümlerini izlemeye başladığınız zaman duramayacaksınız. 

    2. 196Sekiz - Gör Beni

    Armağan Çağlayan sunuculuğunda işlenen bu programın her bölümüne farklı bir kişi geliyor. Bu insanlar genellikle ünlüler veya başından ilginç olaylar geçmiş insanlar oluyor. Oldukça ilginç sohbetler arasında geçen bu programda bazen neşelenirken bazen hüzünlenebilirsiniz.

    Gör Beni programından önce gerçek hayat hikayaleri hiç bu kadar ilginç olmamıştı!

    3. Kutsal Motor 

    Kutsal Motor kanalı dipsiz bir kuyu diyebilirim! Her bölümünde farklı konulara parmak basan bu kanal bir bölümünde ünlü oyunculara sorular sorarken farklı bir bölümünde film, dizi veya hayattan konuşabiliyor.

    Kanalın bir bölümünü izleyince diğerlerinide merak edip sabaha kadar "Kutsal Motor" izlemeniz mümkün.

    4. daire

    Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene oldukça konuşulan "daire" kanalına bir ara ülkece bağımlı olmuştuk. Şimdi bu kanal unutuldu mu? Asla!

    Bağımlılar bilir farklı evler gezmek ve insanların mahrem alanlarını görmek bizim ülkece hobimiz. O yüzden ben de "daire" kanalının hiç bir bölümünü kaçırmadan her eve yorum yapıyorum...

    5. 140journos

    140journos kanalı benim için oldukça özel diyebilirim. Bu özel kanalın belgeselleri bizlere bazen hayatın gerçek yüzünü gösterirken bazen de bizi neşelendiriyor.

    Her belgeseli özenle hazırlayan ekibin başarısı bir yana çekimler ve olaylarda oldukça merak uyandırıcı diyebilirim. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.