Hangi Markaların H&m İle İş Birliği Yapmasını İsterdim?

Hangi Markaların H&m İle İş Birliği Yapmasını İsterdim?
  • 0
    0
    0
    0
  • Çok sevdiğim markalar olunca ve H&M’de her sene başka bir markayla iş birliği yapınca, aklımdan geçen düşünceleri yazıya döküp sizinle paylaşmak istedim. H&M ile birlikte çok güzel markaları tanıyabilirdik diye düşünüyorum.
     
    Bana göre H&M modayı ve modanın gidişatını hep takip eden bir marka. Tasarımcıları, farklı görüşleri, markaları desteklediğini düşünüyorum. Sürdürülebilirlik üzerine de hem kendi ürünlerini üreterek hem de daha fazla bilgiler vererek daha fazla çalışmalar yapmaya devam ediyor.
     
    İş birliği yaptıkları zaman bizler de ulaşabilir oluyoruz ama maalesef ürünler çok çabuk bitiyor ve fazla pahalı oluyor. Benim hayalimde ise bu markalarla daha uzun süreli ve daha fazla stoğun olduğu, kullanabilir ve sürdürülebilir parçalar üstüne çalışabilirler. Daha farklı markalar tanımış ve farklı tarzlar görmüş oluruz diye düşündüm.

    Kenneth Ize

    Kennet Ize Nijeryalı-Avusturalyalı bir moda tasarımcısıdır. Markasını kurarken doğduğu şehir Lagos ve aso oke yani elde dokunan Yoruba kumaşları onun ilham kaynağı olmuştu. Nijerya’da ki moda haftasından sonra geçen sene 24 Şubat’ta Paris Moda Haftası’nda herkesi tasarımlarıyla etkilemeyi başarmıştı. Ize kendi kültürünü çok başarılı bir şekilde yansıtan moda tasarımcılarından birisi. Son olarak Karl Legerfeld ve Kenneth Ize’nin marka olarak Nisan 2021’de kapsül koleksiyon çıkaracakları duyurulmuştu. H&M ile yapılan iş birliğin kültürün yansıtılması açısından çok güzel olacağını düşünüyorum.

    Kennet Ize hakkında yazdığım yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

    Cecilie Bahnsen

    “Cecilie Bahnsen, rahat ve zamandan bağımsız bir stille lüks giysiler yaratmak için moda ve hazır giyimin kesiştiği noktada çalışıyor.” diyerek kendilerini tanımlamışlar. Bunun aslında ne kadar açık olduğunu kendi instagram sayfalarına girdiğinizde anlıyorsunuz. Minimal ama bir o kadar da maksimalizmi yansıtan parçalar. Hem özel günler de hem de günlük hayatınızda kullanabileceğiniz zamansız parçalar. Markayı bilmiyorsanız onunla tanışmanızı çok isterim. H&M ile bizlere ulaşarak çok güzel bir iş birliği ortaya çıkabilir. Belki atıkları geri dönüştürerek çok güzel elbiseler ortaya çıkar. 

    Instagram

    Alışveriş sitesi

    Lisa Says Gah!

    Çiçek, pötikare ve dama desenlerini çokça gördüğümüz inanılmaz renkli ve değişik parçalara sahip olan bir marka. Aslında için de aynı zamanda başka tasarımcıların parçalarını da bulunduruyor bir butik olarak ama kendi koleksiyonlarınında çok güzel olduğunu düşünüyorum. Pandemi döneminde inek deseni ne kadar popüler oldu biliyoruz ve inek deseni kotuyla da kalbimizi çalanlardan olmuştu. Bizim de ulaşabilmemiz açısından ve H&M’e farklı ve renkli tasarımlar getireceğinden bu marka iş birliği açısından hayallerimi süslüyor. Güzel ve renkli bir koleksiyon ortaya çıkabilir.

    Instagram

    Alışveriş sitesi

    By Far

    Biz kızlar için bir araya gelen üç kızın kurduğu bir marka By Far. Diyorlar ki sizin arzuladığınız türde ki aksesuarları yaratmak için buradayız. 80’lerin sonlarından, 90’ların ve 2000’lerin başlarından esinlenerek yarattıkları çanta ve ayakkabılar çok eğlenceli ve neşeli ama aynı zamanda da oldukça rahat ve her gün giyebileceğimiz türden tasarımlar olduklarını söylüyorlar. Bizim aklımızda ki parçalar için ulaşılabilir bir marka olabilir ama H&M ile de güzel bir iş birliği ve fiyat konusunda da biraz daha makul olabilirlerse başarılı bir iş birliği olacağını düşünüyorum.

    Instagram

    Alışveriş sitesi

    Benim son zamanlarda aklıma gelen markalar bunlar oldu. Eğer sizin de aklınızda başka markalar varsa onları paylaşabilirsiniz. Hem tanımış hem de hayal kurmuş oluruz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.