Mutlaka Görülmesi Gereken Tiyatro Salonları

Mutlaka Görülmesi Gereken Tiyatro Salonları
  • 3
    0
    0
    1
  • 1. Ali Paşa Hanı

    18. yüzyıla ait Ali Paşa Hanı, İstanbul'un Küçükpazar semtinde yer alıyor. Han tarihi havası ile görenleri uzun süre etkisi altında bırakırken bir yandan da çevresinde bulunan tarihi mekanları ile uzun yıllardır çok sevilmeye devam ediyor.

    Ali Paşa Hanında tiyatro izlemenin keyfi bir başka oluyor fakat biletler çok çabuk tükenebilir acele etmelisiniz!

    2. Kadıköy Emek Tiyatrosu

    2012 yılında seyirciyle buluşan "Kadıköy Emek Tiyatrosu" efsanevi masalları günümüze uyarlamaya devam ediyor. Kadıköy Emek Tiyatrosu mimarisi ile çok sevilirken bir yandan da kadıköyün sembolleri arasında yer almayı başardı. 

    Kadıköy Emek Tiyatrosu biletlerini satın alırken birbirinden yararlı eğitimlerine de göz atmayı unutmayın!

    3. Beyoğlu Ses Tiyatrosu

    Osmanlı döneminde inşa edilmiş "Ses Tiyatrosu" o dönemlerden kalan tek tarihi tiyatrodur. Osmanlı döneminden bu yana korunmaya çalışan bu tarihi yapı bugün hala görkemli duruşu ile göz doldurmaya devam ediyor. 

    Beyoğlu Ses Tiyatrosunu en kısa zamanda ziyaret etmelisiniz!

    4. İkinci Kat

    Bağımsız tiyatro"ikincikat" sahne ve gösteri sanatları alanında performanslar yapan samimi bir yapı üzerine kurulmuştur. İkinci Kat samimi ortamı ile seyirciği kendine bağlarken bir yandan da içinde barındırdığı eğlenceli oyuncuları ile seyircileri etkilemeye devam ediyor.

    5. Oyun Atölyesi

    1999 yılında Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer tarafından kurulan "Oyun Atölyesi" klasik ve çağdaş pek çok tiyatro eserinin hayat bulmasını sağlarken aynı zamanda "Oyun" kavramının samimiyetine odaklanıyor. Ancak bu sahnenin en özel yanı Anadoludaki bir çok tiyatro kuruluşuna destek olması.

    Kadıköy Oyun Atölyesinin tatlı ortamına hemen girmelisiniz!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.