Taylor Swift, Fearless Döneminden Daha Önce Paylaşmadığı Bir Şarkıyı Yayımladı

Taylor Swift, Fearless Döneminden Daha Önce Paylaşmadığı Bir Şarkıyı Yayımladı
  • 18
    0
    0
    17
  • Taylor Swift, geçtiğimiz haftalarda Folklore albümüyle Yılın En İyi Albümü Grammy'sini alarak 3. kez bu dalda ödül kazanan ilk kadın sanatçı olmasıyla adından oldukça söz ettirmişti. 

    Lover, Folklore ve Evermore albümleri haricinde hiçbir albümünün telif haklarına sahip olmayan şarkıcı geçtiğimiz ay hem 2008 yılında yayımlanan 2. stüdyo albümü Fearless'ı tekrar yayımlayacağını duyurmuş hem de yeniden kaydettiği albümünün çıkış teklisi olan Love Story (Taylor's Version)'ı yayımlamıştı.

    Fearless(Taylor's Version)'ın yayımlanma tarihini duyururken albümde Fearless döneminde yazdığı ama albüme koymadığı 6 şarkının da bulunacağını söyleyen Taylor, o 6 şarkıdan biri olan You All Over Me (From The Vault)'u bugün dinleyicilerle buluşturdu.

    Maren Morris'in arka vokal olarak yer aldığı şarkı hakkında Taylor, twitter hesabından şunları söyledi:

    "Daha önce yayımlanmamış şarkılar hakkında en sevdiğim şeylerden biri daha önce kimse tarafından duyulmamış olması, bu sayede deney yapabiliyor, çalabiliyor ve hatta şarkılara en sevdiğim sanatçıları bile katabiliyorum. Bu şarkıda arka vokal olarak Maren Morris' yer aldığı için çok heyecanlıyım."

    Şarkıyı dinlemek isterseniz:

     

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.