H&m'den Yepyeni Bir Koleksiyon: The Colour Story

H&m'den Yepyeni Bir Koleksiyon: The Colour Story
  • 0
    0
    0
    0
  • Sıcak turuncular, derin maviler, pastel pembeler ve nazik sarılar... H&M'e göre en güzel renkler aynı zamanda sürdürülebilir olanlar! Colour Story koleksiyonu, Innovation Stories serisinin ikinci dalgası ve renklerle çalışmanın doğa dostu metotlarını bizlere tanıtmayı hedefliyor. Çarpıcı bir renk paletine sahip olan tasarımlarda biyoteknoloji, bitki bazlı pigmentler ve dijital baskı yöntemleri kullanılmış.

    H&M'in konsept tasarımcısı Ella Soccorsi, birbirinden heyecan verici mucitler ve onların harika fikirleriyle çalışmanın inanılmaz bir yolculuk olduğunu söylüyor. Bu koleksiyon için ortak çalışma yürütülen markalardan biri olan Colorifix®, pigmentleri kumaşa sabitlemede doğal ve biyolojik bir süreçten yararlanan ilk şirket olma özelliği taşıyor.

    Özgün renkler, desenler ve baskılarla birlikte kırılgan silüetler ve zarif kıvrımlarla tasarlanan koleksiyonun ruhunu çölde gün doğumunun hayali oluşturuyor. Markaya göre ortaya çıkan sonuç modern estetiğin uysal ve organik sıcaklık yansımalarıyla şiirsel bir hal alıyor.

    H&M'in yaratıcı danışmanı Ann-Sofie Johansson'a göre marka, devamlı olarak daha sürdürülebilir materyaller ve yöntemlerle daha keyifli parçalar yaratmayı amaçlıyor. Bu koleksiyonla da ileri görüşlü tasarımcılarla çalışarak, boyama sürecinde devrim yaratacak düzeyde pozitif bir değişime öncü olduklarını belirtiyor. Bu değişim, su kullanımının azaltılması ve üretimde bir reform niteliği taşıyor aynı zamanda. 

    Alımlı ve özgür bir ruha sahip olan koleksiyonla H&M, müşterilerinin bu modern parçaları çok seveceğine ve aynı zamanda bu sürdürülebilir anlatıdan da ilham alacaklarına inanıyor. Giysiler, renklerin ve şekillerin yepyeni yollarla kombinlenmesine ve kat kat kullanımına olanak sağlıyor. Bu çok yönlülük, her bir parçanın farklı parçalarla giyilebilmesi adına seçenekleri çoğaltarak sürdürülebilirlik adına bir artı daha sağlarken, giysi dolapları için de temel parçalar sağlamayı hedefliyor. 

    15 Nisan'da satışa sunulan The Colour Story koleksiyonuna belirli mağazalardan ve H&M internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

     

    Kaynak:

    H&M-The Colour Story Collection

    TOM+LORENZO-H&M’s “Color Story” Collection


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.