Paul Mccartney, İş Birlikleriyle Dolu Yeni Albümünü Bugün Yayımladı

Paul Mccartney, İş Birlikleriyle Dolu Yeni Albümünü Bugün Yayımladı
  • 20
    0
    0
    16
  • 60'ların ve 70'lerin efsanevi İngiliz grubu The Beatles'ın dört üyesinden biri olan Paul McCartney, bir süredir üzerinde çalıştığı ve farklı pek çok müzisyenle yaptığı iş birliklerini içeren yeni albümünü bugün yayımladı.

    Yesterday, Let It Be, Hey Jude gibi sevilen The Beatles imzalı şarkıların söz yazarı ve bestecisi The Beatles'dan ayrıldıktan sonra kurduğu Paul McCartney and Wings ile de uzun yıllar başarılı işlere imza atmıştı.

    Bir süredir solo müzik çalışmalara ağırlık veren sanatçı özellikle de geçtiğimiz sene yayımladığı elektronik altyapısıyla öne çıkan McCartney III albümüyle oldukça konuşulmuştu.

    Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabında McCartney III Imagined isimli bir albüm yayımlayacağını ve bu albümün iş birlikleri içereceğini söyleyen Paul McCartney'nin yeni albümünde folk rock türünün yükselen ismi Phoebe Bridgers, Anderson .Paak, Blood Orange gibi isimler bulunuyor.

    Geçtiğimiz haftalarda içerisinden Domic Fike iş birliğindeki The Kiss Of The Venus, Beck iş birliğindeki Find My Way şarkılarının tekli olarak yayımlanan albümü dinlemek isterseniz:

     

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.