İzledikten Sonra Pamuk Gibi Olma Garantili 3 Keyifli Film Önerisi!

İzledikten Sonra Pamuk Gibi Olma Garantili 3 Keyifli Film Önerisi!
  • 9
    0
    0
    3
  • Sinemanın keyifli ikililerinden olduğunu düşündüğüm, bu düşüncemi de başrolü paylaştıkları 3 eğlenceli filmle desteklediğim Doris Day ve Rock Hudson!

    Kendilerinden bu hafta izlediğim filmleri sayesinde haberdar oldum. Özellikle bir araya geldikleri ilk filmden müthiş keyif aldım. Siz de haftayı keyifli bir şekilde kapatmak ya da haftasonunuz için klişe sayılabilecek senaryoların ilk örneklerini izlemek istiyorsanız bu 3 filme bir şans vermeyi düşünebilirsiniz!

    Şimdiden iyi seyirler diliyorum!

    Pillow Talk (1959)

    Sinema tarihinin en ikonik sahnelerini barındıran bu filmden sonra pamuk gibi olacağınızı garanti ediyorum. Filmin konusu çapkınlığı ile ün yapmış genç ve bekar besteci Brad ve dekoratörlük yapan genç ve bekar Jan'in aynı telefon hattını kullanmaları üzerinden ilerliyor. 

    Lover Come Back (1961)

    İki rakip reklam şirketinde çalışan karakterlerimiz Carol ve Jerry'nin tatlı rekabeti Pillow Talk kadar olmasa da yine de sizi mest edecek!

    Send Me No Flowers (1964)

    Beraber rol aldıkları ilk 2 film sonrası yine tatlı atışmalarını beklediğimiz çiftimizi bu kez evli halde buluyoruz. Film, iaç kullanmaya bağımlı, hastalık hastası bir eş'in öleceği fikrine kapılması üzerinden ilerliyor. Klişe sayılabilecek bir senaryonun aslında ilk örneğini oluşturması bakımından filme bir şans verilmeli.. Sanırım ikilinin beraber rol aldığı son film.. Kapanışı yapmak için ideal..


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.