Dead By Daylight'ın Yeni Resident Evil Bölümü Duyuruldu.

Dead By Daylight'ın Yeni Resident Evil Bölümü Duyuruldu.
  • 2
    0
    0
    1
  • Çıkışının üzerinden 5 yıl geçen korku oyunu Dead by Daylight, 5. Yılını 2021’nin en iyi çıkış yapan oyun serilerinden olan Resident Evil serisi ile kutluyor. Dead by Daylight’in 5. Yıl özel yayını sırasında yaptığı açıklamaya göre Dead by Daylight oyununa Resident Evil serisinin ikonik haritası ve karakteri eklenecek. 

     

    Dead by Daylight Resident Evil Chapter fragmanı:

     

    Gelecek olan yeni harita Raccoon City Police Department olacak. Resident Evil 2’den Leon Scott Kennedy ve Resident Evil 3’ten Jill Valentine oyuna eklenecek yeni Survivor karakterler olacak. Bu karakterin yanı sıra Resident Evil serisinin ikonik kötü karakterlerinden The Nemesis (2019) de oyuna Killer olarak eklenecek.

     

    Dead by Daylight 5. yıl duyuru yayını:

     

    The Nemesis’in özel yetenek: Dokunaç saldırsı

    Killer karakterimiz, Survivor karakterlimizi Dokunaçları ile yakalayıp onlara hasar verebilecek. Bu saldırı aynı zamanda Survivor karaktere hastalık bulaştırabilecek. Hastalık taşıyıcısı karakterin oyun içi çeşitli iyileştirme paketleri ile kendilerini tedavi etmeleri gerekmektedir. 


    Özel düşmanlar: Zombiler

    T-Virüsüne sahip zombiler, NPC düşmanlar olarak karşımıza çıkacaklar. Survivor karakterlere hasar verip T-Virüsünü yayabileckler. Ayrıca The Nemesis, zombileri öldürerek mutasyon oranını artırabilecek ve zombilerin yeniden doğmalarını hızlandırabilecektir.

     

     

    Kaynaklar: progamegudies 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.