Lorde, Yeni Teklisini Müzik Videosuyla Birlikte Yayımladı

Lorde, Yeni Teklisini Müzik Videosuyla Birlikte Yayımladı
  • 16
    0
    1
    15
  • 2017'de yayımladığı Melodrama albümünden bu yana müziğe ara vermiş olan Ella Marija Lani Yelich-O'Connor ya da herkesin bildiği sahne adıyla Lorde, geçtiğimiz günlerde Solar Power isimli bir albüm yayımlayacağını duyurmuştu.

    Şarkıcının üçüncü stüdyo albümü olacak Solar Power, birkaç gündür hem Lorde'un müziğe tekrar dönmesi sebebiyle hem de albüm kapağıyla sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olmuş durumda.

    Bugün ise şarkıcı albüme ismini veren Solar Power isimli şarkısını müzik videosuyla birlikte hayranlarıyla buluşturdu. Albümün çıkış teklisi olan şarkıda söz yazarı olarak Lorde'a aynı zamanda albümün prodüktörü olan Jack Antonoff eşlik ediyor. Ayrıca şarkı, perşembe günü kuzey yarım küredeki güneş tutulmasıyla aynı zamana denk gelmesiyle de sürpriz bir lansman olma özelliğini taşımakta.

    Lorde, Kasım 2019'da evcil köpeği Pearl'ün ani ölümünün ardından, Haziran 2020 için planlanan Solar Power'ın piyasaya çıkışını ertelemiş ve bu durumu "tarif edilemez bir acı" olarak ifade etmişti. Albümün hafif ve eğlenceli olacağını dile getiren Lorde, çıkış teklisini de bu sebeple Solar Power şarkısı olarak seçtiğini dile getirmekte. Ayrıca şarkıda arka vokal olarak Phoebe Bridgers ve Clairo da yer almakta.

    Çıkış teklisi olan bu şarkıyı dinlemek isterseniz:

     

    Müzik videosunu izlemek isterseniz:

     

    Kaynak: 1


    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.