Temmuz Ayında Vizyona Girecek Filmler

Temmuz Ayında Vizyona Girecek Filmler
  • 4
    0
    0
    0
  • Uzun süredir kapalı olan sinemalar, 1 Temmuz'da açılıyor. Biz de sizler için Temmuz ayında Türkiye'de vizyona girecek bazı filmleri derledik.

    2 Temmuz

    F9: The Fast Saga

    Fast and Furious serisinin aksiyon dolu dokuzuncu filmi, Dom'un (Vin Diesel) kardeşi Jakob (John Cena) ile mücadelesinin etrafında şekillenecek. Filmin süresi 2 saat 23 dakika.

    Cruella

    101 Dalmaçyalılar'ın live-action versiyonu olan Cruella, 1970'lerin Londra'sında punk rock devriminin ortasında geçiyor. Zeki ve yaratıcı bir kız olan genç dolandırıcı Estella'yı konu alan filmin başrolünü Emma Stone üstleniyor. Filmin süresi 2 saat 14 dakika.

    9 Temmuz

    The Conjuring: The Devil Made Me Do It

    The Conjuring serisinin üçüncü filminde, Ed ve Lorraine Warren çiftinin yaşadıklarına bir kez daha tanık oluyoruz. Filmin süresi 1 saat 52 dakika.

    Black Widow

    Scarlett Johansson, Florence Pugh ve David Harbour'un başrolünde olduğu Black Widow filmi, daha önce pek çok Marvel filminde gördüğümüz Natasha Romanoff'un hikayesini anlatıyor.

    16 Temmuz

    A Quiet Place Part II

    Çok ses getiren ilk filmin ardından John Krasinski'nin bir kez daha yönetmen koltuğunda olduğu film, seslere tepki veren yaratıklardan kaçan bir aileyi anlatıyor. 1 saat 37 dakika süren filmin kadrosunda Emily Blunt, John Krasinski, Cillian Murphy ve Millicent Simmons gibi isimler bulunuyor.

    Space Jam: A New Legacy

    Space Jam, başrolünde Michael Jordan'ın olduğu filmden 25 sene sonra geri dönüyor. Bu kez LeBron James'in başrolde olacağı filmin süresi 2 saat.

    23 Temmuz

    Druk

    Mads Mikkelsen'in başrolünde olduğu film, hayatında bazı sorunlar yaşayan Martin’in hikayesini anlatıyor. 2021 Oscar Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Film Ödülü'nü kazanan filmin süresi 1 saat 57 dakika.

    Peter Rabbit 2: The Runaway

    Başı dertte olan ailesini kurtarmak için bir maceraya atılan Tavşan Peter'ın hikayesini konu edinen animasyon filminin süresi 1 saat 33 dakika.

    30 Temmuz

    The Suicide Squad

    Hapishaneden kaçmaya çalışan kötü kahramanlara odaklanan The Suicide Squad'ın yönetmen koltuğunda James Gunn oturuyor. Margot Robbie, Idris Elba ve John Cena gibi isimlerin rol aldığı filmin süresi 2 saat 12 dakika.

    Jungle Cruise

    Kaşif Lily Houghton (Emily Blunt) ve Kaptan Frank'in (Dwayne Johnson) Amazon ormanlarındaki macerasını anlatan filmin süresi 2 saat 7 dakika.

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.