Hindsight İle "masterpiece" Olan Angelica

Hindsight İle "masterpiece" Olan Angelica
  • 1
    0
    0
    0
  • Hindsight,  İngiliz rock grubu Anathema'nın klasik parçalarından bazıları ve birkaç yeni şarkıdan oluşan yeniden yorumlanmış 2008'li akustik derleme albümü.

    Kelime anlamı bir şeyin değerini sonradan fark etmek olan hindsight, bulunduğu yere cuk oturmuş diyebiliriz. Zira albüm klasik parçaların hakkı verilerek özenle düzenlenmiş. Albümün gözdesi ise 1996'da yayınlanan Eternity albümündeki Angelica. Akustik versiyonuyla daha girişinden itibaren sizi yakalıyor ve bulutların üstünde hüzünlü bir aşk hikayesi yaşatıyor. En azından şahit ediyor.

    Angelica, her yönüyle içli bir aşk şarkısı. Nahif melodisi, yalın vokal yorumuyla ilahi ruhların birbirine kavuşuşu zihninizde canlanıyor. Dinlerken duygudan duyguya sürüklenebilir, arada bir bu dünyada değilmiş hissiyatına kapılabilirsiniz. Gerçekten de Angelica, başka bir evrende yaşanmış bir aşkın hikayesi olabilir mi?

    <iframe src="https://open.spotify.com/embed/track/0hXm9zuFNolVGg6UlhbVrT" width="100%" height="380" frameBorder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.