Yeni Zelanda'da Bir Anne, Çocuklarına Üç Heavy Metal Grubunun Adlarını Verdi

Yeni Zelanda'da Bir Anne, Çocuklarına Üç Heavy Metal Grubunun Adlarını Verdi
  • 19
    0
    0
    16
  • Yeni Zelanda'da heavy metal seven bir anne, üç çocuğuna Metallica, Slayer ve Pantera adını verdi. İsmini vermeyen kadın, durumla ilgili "En ağır üç grubu yetiştirmek kolay değil" şeklinde bir açıklamada bulunmuş.

    Hikaye, Kiwi film yapımcısı ve metal hayranı David Farrier tarafından ortaya çıkarıldı. Hikayeyi önce Webworm isimli kendi bülteninde anlatan Farrier daha sonra hikayeyi bir dizi tweet ile yeniden anlattı.

    Farrier, Metallica'nın doğum belgesinin fotoğraflarında 2009'da doğan çocuğa, muhtemelen grubun dördüncü albümüne ithafen "And Justice For All" ikinci adının verildiğini gördükten sonra hikayeden başlangıçta şüphelendiğini dile getiriyor.

    Farrier, söylediğine göre daha sonra hikayenin gerçek olup olmadığını öğrenmek için Yeni Zelanda'nın genel sekreteri Jeff Montgomery ile görüşmüş ve doğumun kaydedildiğini ve böyle bir ismin verilmesine engel olmadığını doğrulamış. Montgomery, "Kullanılan kelime rahatsız edici olarak kabul edilmediği veya resmi bir rütbe veya unvana benzemediği sürece, bebeklere grupların veya albümlerin adlarının verilmesinde herhangi bir kısıtlama yoktur." şeklinde bir açıklamada bulunmuş.

    Farrier, metalci anneye saygılarını sunarak sözlerini şu şekilde tamamlıyor: "Annenin aynı zamanda gerçekten metal olan tatar yaylarının büyük bir hayranı olduğunu ve buna (ve üç çocuk yetiştirmek için) tam ve mutlak saygımızı hak ettiğini belirtmenin önemli olduğunu düşünüyorum."

     

     

     

     

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.