Ağustos Ayında Vizyona Girecek Filmler

Ağustos Ayında Vizyona Girecek Filmler
  • 1
    0
    0
    0
  • Sizler için Ağustos ayında Türkiye'de vizyona girecek bazı filmleri derledik. Keyifli okumalar!

    6 Ağustos

    The Green Knight

    The Green Knight, Kral Arthur'un Yuvarlak Masa Şövalyelerinden Sir Gawain'in, Yeşil Şövalye'nin meydan okumasını kabul ettikten sonra başından geçenlerin anlatıldığı anonim hikâyeden sinemaya uyarlandı. Yönetmenliğini David Lowery'nin yaptığı filmin başrollerini Dev Patel, Alicia Vikander ve Joel Edgerton paylaşıyor.

    Snake Eyes: G.I. Joe Origins

    G.I. Joe evreninin sevilen karakterlerinden Snake Eyes'ı anlatan film, bir Japon klanına dahil olduktan sonra ölümcül bir ninja olmanın yanı sıra kendisine yeni bir yuva edinmiş olan Snake Eyes'ın hikâyesini odağına alıyor. Filmde Snake Eyes karakterini Henry Golding canlandırırken, onun en büyük düşmanı olan The Baroness'e ise, La Casa De Papel dizisinin Tokio'su Ursula Corbero hayat veriyor.

    13 Ağustos

    Minari

    1980'li yıllarda ABD'nin Arkansas bölgesine göç edip burada kurdukları çiftlikle yeni bir hayata adım atmaya çabalayan Güney Koreli göçmen Yi ailesinin duygusal hikâyesini anlatıyor. Yönetmenliğini Lee Isaac Chung'un yaptığı filmin kadrosunda Steven Yeun, Yeri Han, Yuh-jung Youn ve Alan S. Kim gibi isimler bulunuyor. 74 yaşındaki Youn Yuh-jung, bu filmdeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar'a uzanmıştı.

    Free Guy

    Başrollerini Ryan Reynolds ve Jodie Comer'ın paylaştığı Free Guy, bir açık dünya video oyunu olan Free City'de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir banka memurunun sıradışı hikayesini konu ediyor.

    Old

    The Sixth Sense ve Split gibi filmlerde de imzası olan M. Night Shyamalan'ın yönetmenliğini yaptığı film, tropik bir tatil yapan ve tenha olduğunu düşünerek gittikleri plajın bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu fark eden bir aileyi konu alıyor.

    The Croods: A New Age

    Croods filminin devam halkası olan animasyon türündeki bu yapımda, Crood ve Betterman aileleri arasındaki mücadeleye odaklanılıyor.

    20 Ağustos

    Druk

    Thomas Vinterberg'in yönetmenliğini yaptığı filmin başrolünde Mads Mikkelsen bulunuyor. Hayatında bazı sorunlar yaşayan Martin’in hikayesini anlatan ve 2021 Oscar Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Film Ödülü'nü de kazanan filmin süresi 1 saat 57 dakika.

    Spiral: From the Book of Saw

    Saw evreninde geçen film, şehirde yaşanan dehşet verici cinayetleri araştırmakla görevlendirilen iki dedektife odaklanıyor. Filmin başrollerini Chris Rock ve Samuel L. Jackson paylaşıyor.

    Reminiscence

    Westworld dizisinin yaratıcılarından Lisa Joy'un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Hugh Jackman, Rebecca Ferguson ve Thandiwe Newton bulunuyor. Film, insanın zihnine bağlanarak geçmişi tekrar yaşatabilen bir sistemle bir anda ortadan kaybolan sevdiği kadını bulmaya çalışan bir dedektifin hikâyesini anlatıyor.

    27 Ağustos

    Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit

    Kilit, cezaevinde on mahkumun gizemli bir şekilde ölü bulunmasının arkasındaki sır perdesini araştıran istihbarat biriminden Selin ile cinayet bürodan Erol'un hikâyesini anlatıyor. Filmin başrollerini Mert Fırat, Melisa Aslı Pamuk ve Timur Acar paylaşıyor.

    Chaos Walking

    Doug Liman'ın yönetmenliğini üstlendiği film, kadınların tamamının öldüğü, erkeklerin ise birbirilerinin düşüncelerini Gürültü (Noise) adı verilen bir şekilde duyup görebildiği distopik bir dünyada, Violet adında gizemli bir genç kadının ortaya çıkmasıyla değişen dengeleri anlatıyor. Başrollerde Tom Holland ve Daisy Ridley bulunuyor.

    Petite Maman

    Portrait of a Lady on Fire filmiyle ses getiren Céline Sciamma'nın yönetmenliğini yaptığı film, hayatını kaybeden anneannesinin evinin toplanması için ebeveynlerine yardımcı olan ve eş zamanlı olarak civardaki ormanı keşfeden 8 yaşındaki Nelly'nin hikayesini anlatıyor.

    Kaynaklar: 1 2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.