Melbourne'den görülecek ve yapılacak şeyler

Melbourne'den görülecek ve yapılacak şeyler
  • 0
    0
    0
    0
  • Burada bir çok kültür, aktivite, sanat gösterileri ve canlı müzikten pişmanlık duymadan bir hafta geçirebilirsiniz. Birçok yer gezilebilir, yenebilir ve yapılabilir. Yemek için bol.
    Bu Melbourne tur rehberi ile tatilinizi planlayabilir, paradan tasarruf edebilir ve zamanınızın çoğunu geçirebilirsiniz. Foxiepass.com'da şu anda Melbourne'de yaklaşık 226 gezi var.

    Kahvelerin tadını çıkarın


    Bu şehrin kahve kültürü bunun önemli bir unsurudur. Buradaki herkes bir kafede konuşurken çay ve kahvenin tadını çıkarıyor. Ne de özlüyorsun. Ne de özlüyorsun. Melbourneluların kafelerini bu kadar çok sevmesinin nedenlerinden dolayı Melbourne Coffee Tours veya Café Culture Walk ile bir kahve turuna katılın!

    Aziz Kilda Partisi


    Otel, görülmesi ve görülmesi gereken bir yer olan Melbourne'ün popüler gece hayatı bölgesi olan ucuz restoranlar, barlar ve kulüpler sunmaktadır. Vahşi tarafını keşfetmek istiyorsanız burası Melbourne olacak. Base Melbourne, az sayıda sakine rağmen, partiler için en sevdiğim yerlerden biri. Aşağıda, ucuz içecekler alabileceğiniz popüler bir pub bulunmaktadır.

    Ayışığı Parkı Filmleri


    Yaz aylarında Kraliyet Botanik Bahçeleri tarafından her gece gösterimler yapılır (çoğu gişe rekorları kıran Hollywood filmleridir). Kendi yiyecek ve içeceklerinizi getirebilir, içki, içki gibi harika filmler izleyerek güzel bir piknik yapabilirsiniz. Araba sürmemek dışında, araba sürmek gibi. Bunu bir düşün. Bunu bir düşün. Sadece havaya bakın ve bir battaniye ve havlu giyin (bazen biraz soğuk olabilir). 19 AUD (15$) bilet mevcuttur.

    Flinders Caddesi İstasyonu


    1854'te açılan Flinders Street Station, Melbourne'deki ana anıtlardan ve popüler buluşma noktalarından biridir. İstasyonda ve daha geniş saat yüzleri Viktorya dönemi mimarisidir. 1920'lerde dünyanın en işlek tren istasyonuydu ve şu anda Güney Yarımküre'deki en işlek banliyö tren istasyonu.

    Şarap turunu ziyaret edin.


    Şarap turları bu bölgede oldukça popülerdir. Mornington Yarımadası, Melbourne'ün eteklerinde dünyaca ünlü bir şarap yapım bölgesidir. Üzüm bağları şehirden yaklaşık 45 dakika uzaklıktadır. Yarra Vadisi ayrıca çeşitli turlar sunar (ki çoğu tur sizi oraya götürür). Bir yolcu arabada değilse veya geceyi Melbourne'de geçirmek isterse, her yolculuk için kişi başı 150-225 AUD (114-172 $) tutacaktır.

    Federasyon Çubuk Meydanı


    City Circle ve Flinders Street Station üzerinde, Federation Square cadde üzerindedir. 1968'de inşa edilen bu açık meydan, sekiz dönümlük bir alana yayılıyor ve yıldızlı kişilerin yeri. İşte öğle yemeği ve şehrin geçişini izlemeyi seviyorum. Nehrin üzerindeki plazanın altında çok sayıda yemek mekanı ve açık hava barı var. Yaz boyunca birçok başka etkinlik var.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.