Eylül Ayında Vizyona Girecek Filmler

Eylül Ayında Vizyona Girecek Filmler
  • 2
    0
    0
    0
  • Sizler için Eylül ayında Türkiye'de vizyona girecek bazı filmleri derledik. Keyifli okumalar!

    3 Eylül

    Sekiz

    Suç ve gerilim türündeki filmin başrollerinde Müjde Uzman, Hakan Yusufoğulları, Reha Özcan ve Turgay Tanülkü yer alıyor.

    Luca

    Küçük bir çocuk olan Luca, yaz aylarını İtalyan Rivierası’nda geçirir. Luca bu macera dolu yazında, yeni edindiği arkadaşıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Luca’nın yeni arkadaşı, okyanus yüzeyinin hemen altında bulunan başka bir dünyadan gelen bir deniz canavarıdır.

    Malignant

    Saw, The Conjuring, Insidious, Death Silence, Fast and Furious 7, Aquaman gibi filmleri de yöneten James Wan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu korku filmi Malignant'ın oyuncu kadrosunda Annabelle Wallis, Maddie Hasson, Jake Abel, Jacqueline McKenzie ve Ingrid Bisu gibi isimler yer alıyor.

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, ölümsüz bir büyücü olan babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini konu ediyor. Marvel Studios imzalı filmin kadrosunda Simu Liu, Awkwafina ve Tony Leung Chiu-Wai gibi isimler bulunuyor.

    10 Eylül

    İnsanlar İkiye Ayrılır

    Borç tahsil eden bir şirketin çalışanlarının hikayesini konu edinen filmin kadrosunda Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın gibi isimler bulunuyor.

    Stillwater

    Matt Damon'ın başrolünde yer aldığı Stillwater, Marsilya'da okuyan kızı Allison'ın, işlemediğini iddia ettiği bir cinayetin zanlısı olarak tutuklanması sonucu kızını hapisten çıkarmak adına soluğu Fransa'da alan Bill isimli bir babanın hikâyesini anlatıyor.

    17 Eylül

    The Father

    Yaşlılığı ile başa çıkmaya çalışan bir adamın hikayesini konu edinen filmin yönetmenliğini Florian Zeller üstleniyor.  Anthony Hopkins ve Olivia Colman'ın başrollerini paylaştığı filmde Hopkins performansıyla Oscar'a uzanmış, Colman ise Oscar adaylığı almıştı.

    The Boss Baby: Family Business

    İlk filmin merkezinde yer alan Tim ve Ted Templaton kardeşlerin birer yetişkin oldukları dönemi anlatan animasyon filminin yönetmenliğini Tom McGrath yapıyor.

    24 Eylül

    The Courier

    Soğuk Savaş sırasında CIA’in Sovyet nükleer programına sızmasına yardım eden İngiliz iş adamı Greville Wynne’in (Benedict Cumberbatch) gerçek hikayesini konu edinen filmin başrolleni Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze ve Rachel Brosnahan paylaşıyor.

    Bir Nefes Daha

    Nisan Dağ'ın ikinci uzun metraj filmi Bir Nefes Daha, İstanbul’un çetin mahallelerinden birinde yaşayan genç bir rapçinin, müzik hayallerine koşarken bir yandan da uyuşturucu bağımlılığıyla verdiği savaşı anlatıyor.

    Kaynak: 1 2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.