Netflix'in Britney Spears Belgeselinden Yeni Bir Tanıtım Yayımlandı

Netflix'in Britney Spears Belgeselinden Yeni Bir Tanıtım Yayımlandı
  • 0
    0
    0
    0
  • 28 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak Britney Spears belgeselinden yeni bir fragman yayımlandı. 'Britney vs. Spears' isimli belgeselde, şarkıcının 13 yıllık vasilik hikayesi anlatılıyor.

    2008'de babasına vasilik verilmişti

    2008 yılında Britney Spears zihinsel sağlığından endişe duyularak hastaneye yatırılmış, malvarlığını, kariyerini ve kararlarını kontrol etmek üzere babasına vasilik verilmişti.
     
    Babasının vasiliğinin iptal için mahkemeye giden Spears, babasını çocuk sahibi olmasını engellemekle ve istemediği halde onu psikiyatrik bir ilaç olan lityum almaya zorlamakla suçlamıştı.
    Spears'in talebi 30 Haziran'da reddedilmiş ancak 14 Temmuz'da Britney Spears'e kendi avukatını tutma hakkı verilince şarkıcı babasının vasiliğine karşı yeniden mahkemeye başvurmuştu.

    Öte yandan, Britney Spears'ın bu konudaki hukuk mücadelesini anlatan "Framing Britney Spears" belgeselinin ardından konu ABD kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve düzenlenen "Free Britney" (Britney'e özgürlük) kampanyasına hayranlarının yanı sıra ünlüler de destek vermişti. ​​​​​

    Kaynak: 1 2


     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.