Haftalık Müzik Keşfi

Haftalık Müzik Keşfi
  • 1
    0
    0
    0
  • Spotify'ın her hafta yenilediği size özel hazırlanan "Haftalık Keşif" playlistinin pek de size özel olmayan ve yenilenmeyen bir benzeri. Aşağıda yeni keşfettiğim, dinlemekten kendimi alamadığım ve almak istemediğim birkaç şarkıcı ve değerli şarkıları bulunmakta. Umarım sizde bu şarkılardan en azından birkaçında kendinizi bulursunuz. Keyifli dinlemeler :)

    Jay-Jay Johanson

    Elektronik tınılar barındıran melankolik şarkıların sesi Jäje Johanson ya da sahne ismiyle Jay-Jay Johanson. Bazı şarkıları huzur dolu ses tonu ile dikkat çekiyor bazılarında ise kalbiniz naif bir hüzünle doluyor. 

        

     

    Henry The Lee

    İsminin neden Henry The Lee olduğunu merak etmemi ama bulamamamı bir kenara bırakırsak tarzıyla, sözleriyle varoluş biçimini sevdiğim bir insan.

    Kendi cümleleriyle "Sen, ben ve spotify. Başka hiçbişeye ihtiyacım olmadığına eminim. Güzel gibi görünen hayatların içindeki strese dışardan şahit olurken bile yoruluyorum. Bi akşam, bi odada, arkada müzik, birlikte var olabiliyosak, o kadar çok ama o kadar çok şey var ki konuşucak, bundan sıkılamam."

     

     

    Gevende

    Kalabalık bir grup olan Gevende müzikalitede o kadar iyi bir iş çıkarıyor ki diğer tüm takdir edilesi yönlerinin yeterince kıymetini bilemiyoruz. Grup bir süredir ortalarda görünmüyor. En kısa zamanda albüm haberi almasak da konserde canlı izleyebilmeyi diliyorum.

     

     

    The Levitants

    Bazı şarkılar vardır sözleri, melodisi değil de ruhu ön plana çıkan. Dinlerken solistin tutkusunu ve ne kadar içten söylediğini hissetmeyi sevenlerdenseniz karşınızda bunu punk tarzıyla harmanlayan The Levitants.

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.