Zayn Malik Yolanda Hadid'e Şiddet Uyguladı İddiası

Zayn Malik Yolanda Hadid'e Şiddet Uyguladı İddiası
  • 0
    0
    0
    0
  • Yolanda Hadid'in Zayn Malik'in ona şiddet uyguladığı iddiası gündemde çeşitli soruları arkasından getirmeye devam ediyor. Zayn Malik Perşembe günü Yolanda Hadid ile olan anlaşmazlığının "özel bir mesele" olduğunu söyledi ve bunun üzerine Zayn Malik'ten bir savunma gelmişti. Yolanda Hadid Zayn'in ona şiddet uyguladığını söylemesi üzerine sözlü olarak hakaretlerde bulunduğu iddiaları hızla yayılıyor.  

     Zayn, 4 taciz suçuyla suçlandı. TMZ'nin haberine göre, Zayn 29 Eylül'de Gigi ve Zayn'in Pennsylvania'daki evindeydi ve bir tartışmaya girdi. İddialara göre Yolanda'ya "Lanet Hollandalı s*rtük, kızımdan uzak dur." şeklinde hakaret etti. Daha sonrasında Yolanda'yı şifonyerine iterek ona zarar vermeye çalışması da konuşulan iddiaların arasında yer alıyor.  Zayn Malik herhangi bir fiziksel temas suçlamasını kabul etmediğini söyledi. Yolanda'ya Zayn'in kendisine "vurduğu" raporunu onaylamadı veya reddetmedi ancak polise suç duyurusunda bulunmayı planlıyor.

    Gigi'ye olan taciz suçlamasında da Gigi'nin Zayn'e bağırarak hakaret ettiği iddiası var. Ancak yakın bir bilgiye göre Gigi'nin aslında Paris'te olduğu söyleniyor. Zayn,  tacize itiraz etmedi ve para cezasına çarptırıldı. Her suçlama için 90 günlük denetimli serbestlik süresi verildi. Ayrıca öfke yönetimi dersi ve bir aile içi şiddet programını da tamamlaması gerekiyor. 

     

    Kaynak

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.