ESRA ÜÇCAN’DAN YENİ BİR ‘’MASAL!’'

ESRA ÜÇCAN’DAN YENİ BİR ‘’MASAL!’'
  • 0
    0
    0
    0
  • Piyanist, besteci, söz yazarı ve yorumcu kimliğiyle kendine özgü bir tarz yaratan Esra Üçcan, ‘’Masal’’ adını verdiği yepyeni şarkısıyla müzikseverleri bir kez daha kendi evreninin içine sürüklüyor.

    Etkiletici sesi ve küçük yaşlardan itibaren çaldığı piyanosu ile Masal’a hayat veren Esra Üçcan, bu projesinde dinleyicilerini indie pop soundlarının büyüleyici etkisinde buluşturuyor. 

    Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinin müziklerini yapan başarılı müzisyenlerden Cem Ergunoğlu düzenlemelerde, Ender Akay ise mix ve mastering’te Esra Üçcan’a eşlik ediyor. 

    Söz ve müziği kendisine ait olan Masal ile özgün bir çalışma ortaya koyan Esra Üçcan, Atatürk Arboretumu ve Fikirtepe taraflarında çektiği klibinde verdiği mesajlar ile de bu projesine bambaşka dokunuşlar kazandırıyor. 

    ‘’Masal’’ ile bireyin kendi hayat hikayesinin anlamlı ve değerli olabileceğini anımsatan Esra Üçcan, şarkısında insanlığın farklı masallara olan aldanımlarının ötesinde kendi gerçekliğindeki inanca yönelik güveni tazelemeyi amaçlıyor. Aynı zamanda sürdürebilir kalkınma mimarı olan Esra Üçcan, yine bu projesinde küresel ısınma ile başlayan felaket döngülerini takip ederek çalışmalarında gezegenimizi dilsiz bırakmamak için çevreci bir anlayışı hakim kılmak istiyor.

    Bağımsız müzik anlayışını benimseyen Esra Üçcan’ın yeni şarkısı Masal, 12 Kasım Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yayında! 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.