Lütfen! Sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin

Lütfen! Sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin
  • 1
    0
    0
    1
  • 03.01.2022

    Bu bir intihar mektubudur. Öncelikle sorumlusu asla bir kişi değildir, herkestir. Bunun böyle olmasını istemezdim. 
    Çok denedim gerçekten çok denedim. Ama yıllardır başaramadım. Kimse beni sevmedi. Sevgiden. başka bir şey istemedim. Hiç kimseden sevgiden başka bir beklentim olmadı. Herkes bir avuç sevgiyi esirgedi benden. Sakın bunun bir anda alınmış bir karar olduğunu düşünmeyin Uzun zamandır düşürülmüş bir kuran bu. Hayattaki son ümidim 3 Ocak pazartesi itibari ile tükenmiştir. Benden ümidimi çalanları asla affetmeyeceğim. Bir avuç sevgiyi benden esirgeyenleri asla affetmeyeceğim. Tekran belirtmek isterim ki herhangi bir ayuşturucu madde ve ya alkol etkisinde olmadan aldığım bir karardır, tamamen hür irademle aldım. Arkamdan sakın psikolojisi zaten bozuktur demeyin çünkü gayet yerinde. Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Kimse dea bana etmesin. Bana bundan başka seçenek bırakmayan, beni buna mecbur birakan herkesin umarım ömürleri boyunca pişmanlıkları yakasını bırakmaz.

    Umarım ölümüm hayatımdan daha değerli olur. YUNUS GEZER
    Yunus bugün aramızda değil! 

    Sevdiğiniz bir insana sevdiğinizi belli etmek ile belli etmemek arasında dağlar kadar fark var. Ve maalesef ki; yapılan yanlışlardan bir tanesi de 'ben sevgimi belli etmeyen bir yapıya sahibim diyerek' sevgisini göstermekten kaçınan insanların sıklıkla kullandığı bu cumle, bir insan'ın ölümüne neden olabileceğini hiç düşündünüz mü?
    Bir insan düşünün sadece sevgi isteyen ve bu koca yalan dünya da onu bulamayan bir insan ve artık o insan aramızda değil....
    Allah rahmet eylesin.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.