"Aslan Hürkuş Kayıp Elmas" filminin galası

"Aslan Hürkuş Kayıp Elmas" filminin galası
  • 2
    0
    0
    0
  • TRT ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) ortaklığıyla hazırlanan "Aslan Hürkuş Kayıp Elmas" animasyon filminin gala gösterimi Kanyon Cinemaximum'da yapıldı.

    TRT Çocuk'un ilgiyle takip edilen çizgi filmlerini beyaz perdeye taşıyan TRT, "Aslan Hürkuş Kayıp Elmas" adlı sinema filmini, 7 Ocak'ta seyirciyle buluşturacak.

    Filme şarkılarıyla katkı sağlayan maNga grubu solisti Ferman Akgül ise AA muhabirine çocuklara yönelik projelerde yer almanın hem keyifli hem de duygusal yönlerinin olduğunu ifade etti.

    Akgül, "Bir Kadın Çizeceksin" adlı eserini bu film için uyarladığını belirterek, "Uyarlarken oğlum Aaron'un da fikirlerini aldım. Filmin yapımcıları arasında çocukluk arkadaşım var. O açıdan da çok değerli bir film benim için. Filmin önü açık. Ben herkese keyifli seyirler diliyorum." şeklinde konuştu.

    "Yılın en havalı macerası" sloganıyla duyurulan filmin yapımcılığını Murat Kaya, yönetmenliğini Hakan Bol ve H. Sinan Güngör üstleniyor. Filmin "Rüzgarı Seveceksin" şarkısı ise maNga grubunun solisti Ferman Akgül tarafından seslendirildi.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.