Balon Kapak Modelleri Ve Fiyatları

Balon Kapak Modelleri Ve Fiyatları
  • 0
    0
    0
    0
  • Balon Kapak Modelleri Ve Fiyatları Nelerdir?


    Herkes tarafından merak edilen konuların başında balon kapak modelleri ve fiyatları  gelmektedir. Bu yazımızda sizlere balon kapak modellerinin ve fiyatlarının neler olduğunu açıkladık.

    Balon Kapak Nedir?


    Balon kapak yani diğer adıyla membran kapak olarak da bilinen bu kapaklar yüzeyi PVC (Polivinil Klorür) folyo olan membranın mdf üstüne 3d preslenmesiyle elde edilirler. Ekonomik olmasının yanında pürüzsüz ve güzel bir görünüme sahip olduğu için de kullanım tercihleri arasında balon kapaklar ilk sıralarda yer almaktadır. Kapakların üretiminde kullanılan maddelerin hiç biri sağlık açısından bir tehdit oluşturmaz.

    Balon Kapak Fiyatları:
    Çok sayıda model ve renk çeşidi bulunan balon kapaklar diğer kapak modellerine göre daha ekonomik olmaktadır. Mutfağınız eskimiş olabilir ya da sıkılmış olabilirsiniz. Bu durumda bütün mutfağı yenilemek yerine sadece kapaklarınızı değiştirerek hem bütçenizi zora sokmamış olacaksınız hem de zamandan kazanmış olacaksınız. Mutfağınıza yaptıracak olduğunuz dolapların boyutuna göre de fiyatlar değişebilmektedir. Balon kapak m2 fiyatları nasıl hesaplanır görmek için tıklayın.

    Balon kapak fiyatları siteler denildiğinde Ankara şehri aklınıza gelebilir. Biz kapak marketi olarak Türkiye’nin her bölgesinde kapak gönderimi yapmaktayız ve her bölge de fiyatlarımız aynıdır.

    Güncel Balon kapak fiyatlarını incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Balon Kapak Mutfak Dolabı:
    Balon kapak mutfak dolabı modeli çok fazla güneş ışığına, çarpmalara ve darbelere maruz kalmadığı sürece uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Bazı ailelerimiz mutfak dolaplarında farklı görüntüler istemektedirler. Diğer kapak modelleri sadeliği daha ön planda tutar. Bu kapak modelimiz ise göze hitap eden desenli temas hissi veren şık mutfak balon kapak modelleri bulunmaktadır.

    Balon kapak mutfak dolabı siparişi vermek yada satın almak için bizimle iletişime geçin.

    Balon Kapak Renkleri Nelerdir?
    Oldukça geniş olan balon kapak renk kartelası emboss, mat, parlak ve soft olmak üzere dört gruba ayrılmaktadır. Özellikle bu dört gruba ayrılan renklerde gözle görülür farklılıklar mevcuttur. Her birinde ayrı özellikler bulunmaktadır. Bundan dolayı kapakların yüzeylerine temas ettiğinizde doku da hissettikleriniz farklılık gösterebilmektedir.

    Özelikle mutfak dolaplarında en çok tercih edilen balon kapak renklerinden birisi beyazdır. Çünkü beyaz balon kapak mutfak dolapları sadeliği ve şıklığı ön planda tutar. Kimi aileler parlak renkleri sevmektedir. Bundan dolayı onların tercihleri de parlak balon kapak modelleri olmaktadır.

     

    Balon Kapak Modelleri:
    Mutfaklar da veya giysi dolaplarında şık görünüm sağlayan kaliteli balon kapak modelleri bulunmaktadır. Balon kapak modellerinde çok fazla çeşit bulunmaktadır bundan dolayı mutfak dolapları için tercih edilme oranları fazladır. Balon kapak mutfak modellerinde halınıza, tezgahınıza hatta mutfağınızda bulunan farklı dekorasyon ürünlerinin renklerine de uyumludur. Çünkü balon kapaklarda çok fazla renk ve desen çeşidi bulunmaktadır.

    Emboss, Mat, Parlak ve Soft olmak üzere balon kapak modelleri dört gruba ayrılırlar.

     

    Emboss Balon Kapak Modelleri Ve Fiyatları


    Emboss Nedir ?
    Balon kapak yüzeyine elinizle dokunduğunuzda dokunun hissedildiği kapaklar emboss balon kapaklardır. Ayrıca dokuda görülen gerçekçi doğal görünüm kapaklarda şık görünümler sunar.

     

    Mat Balon Kapak Modelleri Ve Fiyatları


    Mat Kapak Nedir ?
    Kapaklarda kullanılan renklerin parlaklık değerinin düşük olduğu kapak modelleridir. Bundan dolayı farklı duruş isteyen ailelerin tercihleri arasında yer almaktadır.

     

     

     

    Parlak Balon Kapak Modelleri Ve Fiyatları


    Parlak Kapak Nedir ?
    Çok canlı görünüme sahiptirler. Bundan dolayı bulundukları ortama girildiğinde dikkatleri üzerine çeker. Parlaklık değeri oldukça yüksek seviyededir. Yüzeylerinden dolayı parlak balon kapaklar garanti kapsamı dışında bulunurlar.

     

     

     

     

     

    Soft Balon Kapak Modelleri Ve Fiyatları


    Soft Kapak Nedir ?
    Genellikle yumuşak rahatsız edici olmayan görünümleriyle bilinmektedirler. Son dönemlerin trend ürünlerinden olmuşlardır. Evlerde tercih edilme oranları oldukça fazladır.

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.