Dua Lipa ve Farklı Markalardan Görünümleri

Dua Lipa ve Farklı Markalardan Görünümleri
  • 3
    0
    0
    0
  • Son yılların en ünlü isimlerinden Dua Lipa müziğin yanı sıra moda sektöründe de oldukça popüler. Üstüne ne giyse taşıyabilen genç şarkıcı dikkat çekmekten, risk almaktan hiçbir zaman çekinmiyor. Gelin Dua Lipa'nın birbirinden değişik görünümlerini beraber inceleyelim. 

    1- Renkli ve Işıltılı Versace Tarzı

    Kariyerinin en önemli anlarında Dua Lipa'nın ilk tercihi her zaman Versace oldu. Katıldığı ilk Met Galası, İlk Grammy'sini aldığı Grammy 2019, En İyi Pop Vokal Albümünü kazandığı Grammy 2021... Ayrıca Dua Lipa, Versace Sonbahar/Kış 2021 kampanyasının yüzü olup, İlkbahar/Yaz 2022 defilesinde yürümeyi başardı. Yani Dua Lipa dediğimizde aklımıza ilk gelen marka kısaca Versace...

    2- Asi ve Özgür Vivienne Westwood Tarzı.

    Özellikle 2021 Brit Ödüllerinde giydiği Vivienne Westwood kıyafetiyle çok beğenilen Dua, günlük hayatında da Westwood imzasını başarılı şekillerde yorumluyor. 

     3- Güçlü ve Gösterişli Mugler

    Vücut hatlarını ortaya çıkaran Mugler Bodysuit'ler Dua Lipa'nın sahne kıyafeleri tercihleri arasında. MTV EMA Ödüllerinde sergilediği performansında, Studio 2054 adlı online konserinde ve bu günlerde başladığı Future Nostalgia adlı turunda sahnedeki duruşuna yakışacak tercihler yapılmış. 

    4- Jean Paul Gaultier Baskıları

    Günlük hayatındaki tarzında Jean Paul Gaultier'in ikonik trompe l'oeil baskılı parçalarını giyerek kendisine cool bir görünüm yaratıyor. 

    5-Zahmetsiz Cool Balenciaga

    Günlük hayat, sahne fark etmeksizin Dua Lipa Balenciaga'yı tercih etmeyi seviyor.

    6-Blumarine ile Kelebek Perisi 

    Dua Lipa kelebek sembolünü kıyafetlerinde kullanmayı çok seviyor. Puma ile yaptığı iş birliğinde de, kendisine özel tasarlanan Versace Grammy elbisesinde de kelebek sembolünü görebiliyoruz. İşte tam Dua'ya göre bir koleksiyon: Blumarine İlkbahar/Yaz 2022.

    7- Kıyafette, Aksesuarda, Ayakkabıda Y/Project 

    Dua Lipa popülerliği giderek artan Y/Project markasını detaylarında kullanmayı seviyor. Y/Project'te tam olarak detayların markası diyebiliriz.

    8- Farklı Markaların Avcısı

    Sırasıyla; Courreges, Chopova Lowena ve Ch4rm. Bu farklı markaların eşsiz tasarımlarını bulup, inceleyip, giyen Dua Lipa anlıyoruz ki gerçekten bir moda sever. 

    Eveet, Dua Lipa'nın konuşulacak daha çook görünümü var fakat kendisinin eşsiz ve dikkat çekici tarzını kısaca bu şekilde inceledim. Umarım sizde benimle beraber incelemekten zevk almışsınızdır. Sizin favori Dua Lipa görünümünüz hangisi? 

    Kaynak

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.