Fashion Week İstanbul tasarımcı kadrosu açıklandı.

Fashion Week İstanbul tasarımcı kadrosu açıklandı.
  • 1
    0
    0
    0
  • Dijital ve fiziksel aktivitelerin yer aldığı hibrit bir formatta tasarlanan Fashion Week İstanbul'un yeni sezonu, 14 Mart'ta etkinliğin mekan sponsoru Soho House İstanbul'da bir parti ile başlayacak.

    Fashion Week Istanbul, 15-18 Mart 2022 tarihlerinde Soho House İstanbul'da ve dijital platformlarda gerçekleşecek. Fashion Week İstanbul, hibrit formatı sayesinde moda film gösterimleri, defileler ve koleksiyon sunumlarla karşımızda olurken yerli ve yabancı moda sektörünün önde gelen oyuncularını bir araya getirecek. 

    Etkinlikler ve son gelişmeler Fashion Week İstanbul'un resmi web sitesi fashionweek.istanbul ve resmi Instagram hesabı @fwistanbul'dan #fwistanbul hashtag'i ile takip edilebilir.

    Bu sezon 18 tasarımcı ve sekiz genç New Gen by IMA ve KARMA by IMA tasarımcıları 2022/23 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını Fashion Week Istanbul'da sergileyecekler. Kadroda yer alan isimler ise şu şekilde: BASHAQUES, CEREN OCAK, DB BERDAN, DICE KAYEK, EMRE ERDEMOĞLU, GOKHANYAVAS, MERT ERKAN, MURAT AYTULUM, NİHAN PEKER, NİYAZİ ERDOĞAN, ÖZLEM ERKAN, RED BEARD BY TANJU BABACAN, SELEN AKYUZ, SEZGI TUZEL, SUDIETUZ, T.A.G.G, TUĞBA ATASOY, ve Y+ YAKUP BICER'in yanı sıra NEW GEN BY İMA tasarımcıları BERFİN ÖZGÜR, NAZLICAN TÜRKER, ÖYKÜ ECE UZA, SELİNA ALP ve ŞEYMA HAMAMCI ve KARMA BY İMA tasarımcıları AYCAN HAKALMAZ, BEYZA EYÜBOĞLU ve EZGİ YILDIRIM.

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.