Oscar Anton’un “Kartpostallar” Serisinin Son Konuğu Nilipek.

Oscar Anton’un “Kartpostallar” Serisinin Son Konuğu Nilipek.
  • 1
    0
    0
    0
  • Buradan?utm_source=generator" width="100%" height="380" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture"> Dinleyebilirsin.

    Oscar Anton, her ayın ilk Cuma günü yeni bir ülkede yeni tanıştığı bir lokal sanatçıyla kaydettiği şarkıları yayınladığı “kartpostallar” serisine Milano, Madrid ve Berlin’in
    ardından İstanbul’la devam ediyor. “Postcards” konseptiyle tekrar single’lar yayınlamaya başlayan Oscar Anton, “Home Of Sanity Challenge” ile de büyük başarı
    yakalamıştı.

    Mart ayında konser için geldiği İstanbul’da Nilipek’le tanışan Oscar buradaki 3 gününü gördüğü tüm kebapları yeme odaklı geçirmiş olmasına rağmen, çok iyi anlaşan ikili bir yandan da bu çok tatlı parçayı kaydetmeyi başarmış. "castles"ta Oscar ve Nilipek’in ukulele ile birleşen yumuşak sesleri, bizi ateş başında güzel bir kitap okumak isteği uyandıran, yaza hasret bırakan sıcacık bir atmosfere sürüklüyor.

    2022 Ocak’ta Milano’dan gelen ilk kartpostalla başlayan bu challenge şimdiden Hollanda, İsviçre, İngiltere gibi durakları müjdeleyen dolu dolu bir seri olacak gibi görünüyor. Bağımsız Fransız sanatçı Oscar Anton şimdiden 36 milyon dinleme, İtalya, Almanya, Brezilya, ve Türkiye radyo listelerindeki başarısı, DSP'lerde 100'den fazla editoryal çalma listesine giren şarkıları ve tüm dünyadan binlerce seveni ile günden güne büyümeye devam ediyor.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.