''Beni En Çok Gaza Getiren Parça''

''Beni En Çok Gaza Getiren Parça''
  • 0
    0
    0
    0
  • Alternatif müziğin güçlü seslerinden Nova Norda, 22 Nisan'da yayınlayacağı ilk albümü “Paralel Evrende Dünya Tarihi''nden ''Peşindeyim Kendimin'' isimli ikinci teklisini dinleyicilerle buluşturdu.


    Peşindeyim Kendimin şarkısı için ''Beni en çok gaza getiren parça'' ifadesini kullanan sanatçı, şarkının hikayesini ve aktarmak istediği mesajı ise şu sözlerle dile getirdi:'' Ben hayatımda hiç, dedikodu yapmaktan zevk alan mutlu insan görmedim. Bana göre bu üzgün dostlarımız kendilerine veremedikleri sevgiden başkaları da mahrum kalsın ister, kırık kalplerini iyileştirmeye emek verecekleri yerde artniyeti seçerek içlerinden taşan zehri etrafa bulaştırmaya çalışır, herkes de en az kendileri kadar mutsuz olsun diye sonu gelmeyen bir zahmete katlanırlar. Dedikodu budur benim için. Başkalarının kötü olmasına muhtaç bir iyi olma hali. Gereksizdir, yüktür, ruhu ağırlaştırır. Dedikodu yine de değerli ama bence. Çünkü hakkında konuşulan kişiden çok, dedikoduyu yapan kişiyle ilgili bilgi verir. Kim temiz kalbimizi hak ediyor, kimin yanından koşarak kaçmalıyız, hepsi bu bilgilerde gizli! Bu parça da bununla ilgili.''

     


    Prodüktörlüğünü Tuna Erlat'ın üstlendiği, söz ve müziği Nova Norda'ya ait olan Peşindeyim Kendimin şarkısının proje fotoğrafları Deniz Özgün imzası taşıyor. 

     




    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.