Halsey ve Farklı Tarzlardaki En İyi Görünümleri

Halsey ve Farklı Tarzlardaki En İyi Görünümleri
  • 3
    0
    0
    0
  • Gerek müziği gerek moda anlayışı ile olsun Halsey hiç bir zaman değişik konseptlerle karşımıza çıkmaktan çekinmiyor. Korkusuz, risk almaktan çekinmeyen Halsey'nin renkli tarzını gelin hep beraber inceleyelim. 

    Salaş Hamilelik

    Hepimizin bildiği gibi Halsey 2021 yılında Alev Aydın'la beraber bir bebek beklediklerinin haberlerini vermişti. Tüm fanlar bu habere çok sevinmiş olsa da Türk fanlar Halsey'nin verdiği türkçe etkileşimler sayesinde çok mutlulardı. Ünlü sanatçı hamileliği süresince salaş tarzıyla birbirinden güzel görünümlere imza attı. Batik, çiçek, etnik desenli parçalar, doğal makyajlar, kimi zaman örgülü kimi zaman kısacık saçları ile tatlı bir anne görünümüne sahip olmayı başardı.

    Şık Hamilelik

    Halsey bir terazi kadını olduğu için midir bilmiyoruz ama süslenmeyi sevdiğini ve bunu yaparken eğlenip, zevk aldığını net bir şekilde söyleyebiliriz. Hamileliği sırasında da günlük olsun, akşam yemeği için olsun birbirinden şık görünümler yarattığını söyleyebiliriz.

    Sokak Tarzı

    Salaş ve renkli bir günlük tarza sahip sanatçı, tomboy tarzında giyinmeyi de seviyor. 

     

    Cowboy Botları

    Halsey sokak tarzında kovboy botlarını kullanmayı seviyor, hatta yazın bot giyme trendini genel olarak seviyor da diyebiliriz. Şortlarla, elbiselerle değişik şekillerde kullandığı kovboy botları, sanatçının günlük tarzına ayrı bir hava katmayı iyi bir şekilde başarıyor. 

    Moda Haftası Görünümleri

    Değişik moda anlayışı ile markaların da ilgisini çeken başarılı sanatçı kariyerinin başlarından bu yana birçok moda şovuna katılmış ve tasarımcılarla yakınlaşmıştır. 

    Sırasıyla Off-White, Chanel, Y Project şovlarında.

    Karl Lagerfeld ve Vivienne Westwood ile birlikte.

    Kostüm Kraliçesi, Anime Hayranı 

    Yaptığı paylaşımlarla Japon kültürünü, yemeklerini ve animelerini ne kadar çok sevdiğini belli eden Halsey'nin gerçek bir uzak doğu hayranı olduğunu söyleyebiliriz. Halloween zamanı olsun gerçek hayatta olsun kostümlerle farklı görünümlere bürünmeyi seven Halsey bizi de kendine özendirmiyor değil. 

    Sahne Kıyafetleri

    Halsey albümlerinin değişik tarzlarına ve konseptlerine özel, özenle seçilmiş sahne kıyafetleri ile hayranlarına görsel bir şölen sunuyor. İlk albümünde gençliği, ikinci albümde gangster rüzgarlarını, üçüncü albümünde de renkli duygusallığı görebildiğimiz sahne kıyafetleri bizce çok başarılı şekilde seçilmiş. 

    Badlands Albümü

    Hopeless Fountain Kingdom Albümü 

    Manic Albümü

    Müzik Ödülleri Performansları

    Kırmızı Halı Görünümleri

    Kırmızı halılarda da risk almaktan ve dikkat çekmekten çekinmeyen Halsey, Manic albümü zamanında çarpıcı ve renkli tercihler yaparken, son albümü If I Can't Have Love I Want Power zamanında gotik ve koyu renkli tercihleriyle öne çıkıyor. Her iki konsepti de kendine yakıştırabilen sanatçı gerçekten konseptlerin kraliçesi diyebiliriz.

     

    Kaynak

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.