Cihan Mürtezaoğlu, "Üç Türkü" Yorumunu Dinleyicileriyle Paylaştı

Cihan Mürtezaoğlu, "Üç Türkü" Yorumunu Dinleyicileriyle Paylaştı
  • 1
    0
    0
    0
  • Son olarak Sanma Yokum isimli şarkısını dinlediğimiz alternatif sahnenin sesiyle sözüyle listelerimize farklı tatlar bırakan ismi Cihan Mürtezaoğlu, üç yeni yorumuyla dinleyicilerinin karşısına çıkıyor.

     

    Solo albümlerinin ve teklilerinin yanı sıra Uçurtma ve Bana Sor gibi yorumlarıyla da dinlediğimiz Cihan Mürtezaoğlu, farklı coğrafyalardan kendi hikayeleriyle çıkıp gelen üç türküyü müzikal dünyasından dinleyicilerine sunuyor. "Yeşil Başlı Gövel Ördek", "Karahisar Kalesi" ve "Mağusa Limanı" türkülerine hafif dokunaklı tarzıyla yeni bir soluk getiren Mürtezaoğlu ise bu üçlüyü şöyle tanımlıyor: “Bir türküye temas etmek türlü riskler barındırdığı kadar bir zaman yolculuğu yapmak anlamına da geliyor benim için. Yöreler arasında dolanırken dilin, estetiğin ve duygunun kendi dilimle kesiştiği yer bu üç türküye çıkardı yolumu. Belki birlikte yürürüz diye…”

     

    Vokalin yanı sıra akustik gitarıyla şarkıları icra eden ve miks'ini üstlenen Cihan Mürtezaoğlu'na şarkıların mastering işlemlerinde Dinçer Demirci eşlik ediyor.

    Mini albüm olan "Üç Türkü" ile buluşmak isterseniz:

    İsa Kurt yönetmenliğinde çekilen klipleri izlemek için:


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.