İlgi Çekici Antrasit Mutfak Dolabı Modelleri

İlgi Çekici Antrasit Mutfak Dolabı Modelleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Antrasit Mutfak Dolabı Nedir?


    Antrasit mutfak dolabı modelleri, özellikle koyu renk severler tarafından günümüzde yaygın bir şekilde tercih edilmektedir. Bu yazımızda antrasit mutfak dolapları hakkında bilgiler verdik.
     
     
     
    Antrasit Mutfak Dolabı Modelleri
    Mutfakta renk seçimi her zaman önemli konulardan birisi olmuştur. Bazı insanlar açık tonda renklerden hoşlanırken bazıları da koyu tonlardan hoşlanmaktadır. Bu tamamen kişisel tercihinize ve zevkinize kalmış bir seçimdir. country mutfak dolabı modellerinden hoşlanıyorsanız, mutfak dolabı antrasit rengi yine kullanabilirsiniz fakat size pek hitap etmeyebilir. Çünkü desenli modellerden çok, düz yüzeye sahip kapak modellerinde daha gösterişli görünmektedirler.

    Son bir kaç yıla bakacak olursak antrasit dolaplar oldukça tercih edilmektedir. Bunun sebebi mutfağı modern ve şık göstermeleridir. Tabi bu tercihi yapacağınız zaman dikkat etmeniz gereken noktalar bulunmaktadır. Her ne kadar mutfağınızı modern görünüme kavuşturacak olsa da geniş olmayan ve ışık almayan ortamlarda baskın, sıkıcı bir mutfak haline de gelebilmektedir. 
     

               

    Antrasit Gri Mutfak Dolabı
    Mutfaklar için gri ve tonlarını yansıtan renkler, çağımızda trendler arasındadır. Bunlardan birisi olan antrasit renk siyah, gri ve beyazın karışımı olarak ortaya çıkar. Bundan dolayı nötr renk olarak bilinmektedir. Mutfağınıza değer katmak için antrasit gri mutfak dolabı modellerine göz atmayı unutmayın.

    Tek rengi olan mutfağın sıkıcı geleceğini düşünüyorsanız, koyu ve açık tonları dengelemek mantıklı bir fikir olacaktır. Açık gri tonlarıyla, antrasit griyi birilikte kullanarak sofistikte mutfak tasarımı elde edebilirsiniz. Ayrıca antrasit renk, sıcak bir ortam oluşturur. Mutfaklarında zaman geçiren aileler için sohbet ettikleri ortamın samimi olmasını sağlamaktadır.

    Beyaz Antrasit Mutfak Dolabı
    Mutfaklarında tek renk seçimi yapmanın sade ve klasik olacağını düşünenler, iki renkli mutfak dolabı modellerini yaptırmaktadırlar. İki renkli dolap kapakları seçerken dikkat etmeniz gereken seçtiğiniz renklerin uyumlu ve kombine şekilde olması olacaktır. Yanlış yapılmış bir seçim sonradan pişman olmanıza ve istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

    Beyaz renk sadeliğin ve masumiyetin temsilcisidir. Antrasit renk ise asalet ve kararlılığı temsil eder. Bundan dolayı iki renkli mutfak dolabı tercih edecek olursanız antrasit ve beyaz mutfak dolabı renkleriyle harika mutfağa sahip olabilirsiniz. Mutfağınızda modernliği ve gösterişi bir arada görmek istiyorsanız şüphesiz antrasit beyaz mutfak dolabı model seçimi yapmalısınız.

    Antrasit Ahşap Mutfak Dolabı
    Antrasit ve ahşap mutfak dolabı modellerinin çok fazla kullanıldığını söyleyemeyiz. Fakat farklı duruşa sahip olan, dolap görünümü isteyenler için güzel bir tarz olabilmektedir. Özellikle ahşap rengi, alt dolaplarda tercih etmeye özen gösterin. Üst dolapların koyu kalması mutfağı daha çağdaş hale getirecektir. Bu şekilde güzel görünümler elde edilebilmektedir.

    Ada tarzı mutfağa sahipseniz dolapları tek renk tercih edebilirsiniz. Bu durumda ada olan bölümde masa olarak kullanılan üst kısmı yada dolap kapaklarını ahşap olacak şekilde tasarlayarak bambaşka dizayn yapmış olursunuz.

    Antrasit Krem Mutfak Dolabı
    Bu iki rengi karıştırarak eski dönemleri hatırlatan mutfaklar tasarlanabilir. Özellikle kırsal alan modeli olan country tarz mutfaklar için bu iki renk beraber kullanılabilir. Renkleri alt veya üst bölümde kullanmak size kalıyor. Bunu tamamen kendi zevkinize ve bakış açınıza göre ayarlayabilirsiniz. Fakat yinede mantıklı düşünmek gerekirse alt dolapları antrasit yapmak çabuk kirlenme olayını ortadan kaldıracaktır. Çünkü alt dolaplar mutfaklarda yemek yapılırken en çok açılan ve kapanan alanlardır. Bu durumda çabuk kirlenmeye yol açabilmektedir.

    Antrasit krem mutfak dolabı rengi çok hoşunuza gitmiyorsa kahve tonlarında mutfak dolapları düşünebilirsiniz. Emin olun antrasit kahve mutfak dolabı ile harika kontrastlar yakalayacaksınız.

    Antrasit Akrilik Mutfak Dolabı Modelleri
    Parlak mutfak görüntülerini seviyorsanız ve mutfağınızda görmek istiyorsanız antrasit akrilik kapak modelleri tam size göredir. Gelişen teknolojiyle birlikte akrilik kapakların görünüşleri daha da güzelleşmiş ve çizilme sorunları da ortadan kalkmıştır.

    Akrilik kapakların düz yüzeye sahip olmaları, antrasit dolap stiline tam anlamıyla uygundur. Ayrıca kulp detayını dolaplarda sevmiyor olabilirsiniz. Bu durumda kulpsuz kapak modelleri seçerek istediğiniz tarzda antrasit mutfak modelini elde etmiş olursunuz.

    Antrasit Lake Mutfak Dolabı
    Lake kapaklar her zaman kaliteli olmalarıyla bilinmektedirler. Antrasit rengi lake kapaklarla tercih edebilirsiniz. İpek mat yüzeye sahip oldukları için bir çok olumlu yönleri bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi, yapılarından dolayı kolay leke tutmamaları olmuştur. Ayrıca lake kapaklar kaliteli ve uzun ömürlüdür. Bu yüzden deforme olma gibi herhangi bir bir olumsuzlukla karşılaşmazsınız.

    Antrasit Lake Mutfak dolabı kapak siparişi vermek için 0256 213 74 44 numaralı telefon hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

    Antrasit Membran Mutfak Dolabı
    Mutfak dolap kapaklarınız eskidiyse komple mutfağı yenilemek yerine sadece kapak değişimi yaparak kârlı yeniliklere imza atmış olursunuz. Antrasit lake kapak fiyat olarak pahalı geldiyse membran kapak modelini tercih edebilirsiniz. Membran kapaklar kaliteli ve uygun maliyetli dolap kapaklarıdır. İçerisinde çok sayıda model ve renk seçeneği bulundururlar.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.