Sıcak Ve Samimi Kahverengi Mutfak Dolabı Modelleri

Sıcak Ve Samimi Kahverengi Mutfak Dolabı Modelleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Kahverengi Mutfak Dolabı Nedir?

    Kahverengi mutfak dolabı ailelerin yeni bir mutfak tasarımı yapacakları zaman araştırdıkları konular arasındadır. Bu yazımızda kahverengi mutfak dolapları hakkında bilgiler verdik.

    Kahverengi Mutfak Dolabı Modelleri
    Mutfağınızda kahverengi dolaplar yaptırmaya karar verdiniz. İlk olarak dikkat etmeniz gereken nokta kahverenginin hangi tonunu kullanmak istediğinizi belirlemektir. Çünkü herkesin kendi zevkine göre seçeceği, kendisini ifade ettiği renk tonları bulunmaktadır.

    Mutfak dekorasyonu yaparken sadece dolapların rengine değil mutfağın genel renk uyumunu dikkate almalısınız. Dikkat etmeniz gereken alanlar mutfak tezgah rengi, masa & sandalyelerin rengi, aydınlatma & avize rengi ve diğer dekorasyon ürünlerin renkleri dikkate alınmalıdır.

    Göze hitap eden, iç açıcı mutfakları oluşturmak için mutfak dolabı kahverengi açık tonları tercih edilmelidir. Fakat açık tonlar size göre değilse koyu ton seçimi de yapabilirsiniz.

     

    Açık Kahverengi Mutfak Dolabı
    Açık ton kullanmak mutfaklarınızı bir adım öne çıkarabilmektedir. Çünkü bulunduğu ortama sakin ve hoş bir duygu kattığı bilinmektedir. Özellikle mutfaklarınız geniş değilse ve iyi gün ışığı almıyorsa kesinlikle koyu tonlardan kaçmalı ve açık tonları tercih etmeniz gerekmektedir.

    Açık kahverengi kahverengi mutfak dolabı renkleri sütlü kahve, cappucino ve krem olmak üzere mutfaklarda kullanım sağlamaktadır. Sütlü kahve dolap modellerini tercih ederseniz, mutfağınızın tavan ve duvar renklerinin beyaz olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü sütlü kahvenin koyu bir renkle iyi kombine edildiği söylenemez. Cappucino rengi ise kir ve leke gibi istenmeyen şeyleri açık etmez, göstermez. Bundan dolayı beyaz mutfak dolaplarının yerine tercih edilmektedir. Krem renkler ise sarıya çalan beyazın tonu olarak bilinirler. Kahverengi krem mutfak dolabı modelleri mutfak dekorasyonunda oldukça kullanılmaktadır.

    Koyu Kahverengi Mutfak Dolabı
    Kahverenginin koyu tonlarını mutfaklarda kullanmak biraz cesaret istemektedir. Çünkü dar ve ışık almayan mutfaklarda basık ve sıkıcı bir hava oluşturmaktadır. Fakat yinede koyu renkleri sevenler ve mutfağında yer vermek isteyenler varsa öncelikle yapmaları gereken dolaplarına destekleyici spot, led ışık tarzı aydınlatma yöntemlerinden faydalanmaları gerekmektedir. Ayrıca mutfaklarda kullanılan farklı dekor ürünlerinin rengini de uyumlu seçip aradaki kontrastı dengelemeniz gerekmektedir.

    Kahverengi Mutfak Dolabı Dekorasyonu Nasıl Yapılmalıdır?
    Kahverengi mutfak dolabı dekorasyonu yaparken mutfağın uyum içerisinde olduğuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Kahverenginin insanlar üzerinde harekete geçirme etkisi bulunmaktadır. Bundan dolayı evde çoğu dekorasyon ve mobilya alanlarında kullanıldığını görmekteyiz.

    Mutfağınızda komple kahve tonlarından kaçmanızı öneriyoruz. Her detayda ve çok fazla kullanılan kahve tonları bir noktadan sonra sıkıcı gelebilmektedir ve psikolojik açıdan sizi olumsuz etkilemektedir. Bundan dolayı destekleyici renkler kullanmanızda fayda vardır.

    Eski kahverengi mutfak dolabı modeli mutfak dolap kapaklarınız varsa komple mutfağı yenilemek yerine sadece dolap kapaklarınızı değiştirerek muhteşem mutfak dolaplarına sahip olabilirsiniz.

    Eski kahverengi dolap kapaklarınızın yerine, yeni kahverengi kapak modelleri satın almak için 0256 213 74 44 numaralı telefonumuzdan sipariş talebi oluşturabilirsiniz.

    Kahverengi Beyaz Mutfak Dolapları
    Geçmiş yıllardan günümüze kadar modası geçmeyen mutfaklarda birlikteliğini koruyan iki renk olarak kahverengi ve beyazı gösterebiliriz. Bu iki renk, dolaplarda çok güzel görüntüler sunuyorlar. Alt dolaplar sürekli el altında ve kirlenmeye daha müsait oldukları için kahverengi olan ahşap tarzda dolap kapaklarından yapılmalıdır. Üst dolap kapaklarını beyaz yapmak her zaman akıllıca olmuştur. Bundan dolayı sizde mutfaklarınız da kahverengi beyaz mutfak dolabı modellerini kullanabilirsiniz.

    Kahverengi Mutfak Dolabı Boyama Yapmak Mantıklı Mı?
    Evinizdeki Mutfak dolapları alelade gelmeye başlamış olabilir. Bu durumda ilk aklınıza gelen dolap kapaklarınızı boyamak olabilmektedir. Fakat boyama işlemi oldukça külfetli bir iştir. Hem büyük ölçüde vakit kaybıdır hemde boyama işlemi uzun süreceği için mutfağınızı kullanamazsınız. Örneğin kahverengi mutfak dolabı beyaza boyama işlemi yapmak yerine beyaz kapak modelleriyle eski kapağınızı değiştirebilirsiniz.

    Kahverengi Akrilik Mutfak Dolapları
    Kahverenginin en güzel göründüğü kapak modellerinden birisi kesinlikle akrilik kapaklardır. Çizilmez modellerde bulunan parlak kahverengi mutfak dolap dekorasyonlarında kullanabilirsiniz. Gösterişli ve şık görünümüyle sizleri ve evinize gelen misafirleri etkileyecektir.

    Kahverengi Lake Mutfak Dolapları
    Lake dolaplarda neredeyse sınırsız renk seçeneği bulunduğu için kahverenginin istenilen tonlarında kapaklar sunulabilmektedir. Daha çok country tarz mutfaklar da kahverengi lake kapaklar görülmektedir. Fiyat olarak biraz pahalı olsa da kalite olarak uzun yıllar sizi memnun edecek kapak modelleridir.

    Kahverengi Membran Mutfak Dolapları
    Membran kapak modelleri günümüzde epeyce kullanılmaktadır. Bunun sebebi çok fazla seçenek sunması, kaliteli ve aynı zamanda uygun fiyatlı olmasından kaynaklanmaktadır. Bundan dolayı sizde mutfağınıza kahverengi mutfak dolapları yaptırmak isterseniz membran kapak modellerini mutlaka incelemeniz gerekir. Ayrıca membran kapaklar 7 yıl garanti kapsamındadır. (Parlak renkler hariçtir.)


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.