En Kullanışlı Krem Rengi Mutfak Dolabı Modelleri

En Kullanışlı Krem Rengi Mutfak Dolabı Modelleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Krem Rengi Mutfak Dolabı Modelleri Nelerdir?

    Krem rengi mutfak dolabı modelleri, günümüzde mutfak dekorasyonunda tercih edilmekte ve sevilmektedir. Bu yazımızda krem rengi mutfak dolapları hakkında bilgiler verdik.

    Krem Rengi Mutfak Dolabı Modelleri
    Krem renk sadece mutfaklarda değil bütün alanlarda kullanıldığında hoş görüntüler sunan güzel bir renk tonudur. Bu renk bej, soluk kahverengi, ten rengi veya grimsi sarı olarak nitelendirilebilir. Mutfaklarında hoş, çok fazla göze batmayan ama kalitesini de uzaktan gösteren mutfak dolapları isteyenlerin tercih edeceği mutfak dolabı renklerinden olmuştur.

    Krem renk her türlü modelde kullanılabilmektedir. Ayrıca güzel görüntüler ortaya koymaktadır. İster klasik eski tarz country mutfaklar olsun ister yeni nesil modern mutfaklar olsun hepsinde uyum sağlamaktadır.

    Krem rengi mutfak dolaplarını kullanacak olduğunuz alanların iyi ışık aldığına dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü iyi ışık almayan veya aydınlatılmayan mutfaklarda krem renk modelleri sönük kalabilmektedir.

     

    Krem Akrilik Mutfak Dolabı
    Akrilik kapaklar, parlak ve gösterişli kapak modelleri olmalarıyla bilinmektedirler. Krem renge parlak modeller çok yakışmaktadır. Bundan dolayı krem renk için en uygun kapak modellerinden birisi şüphesiz akrilik kapaklardır.

    Mutfağınızın gösterişli ve göz alıcı olmasını istiyorsanız ve aynı zamanda modern görünümde mutfaklar istiyorsanız, akrilik krem mutfak dolabı kapak modellerine mutlaka göz atmalısınız. Ayrıca düz yüzeye sahip ve çizilmez kapak modelleri de ön plana çıkmaktadır.

    Krem Lake Mutfak Dolabı
    Beğendiğiniz bir krem tonu var. Fakat bu tonu akrilik ve membran gibi modellerimizde bulamadıysanız, lake kapak yaptırabilirsiniz. Lake kapaklar renk konusunda sınırsız modele sahiptirler. Bundan dolayı krem rengin istediğiniz tonunu, istediğiniz modele uyarlayıp kendi zevkinize uygun mutfak tasarımını oluşturmuş olabilirsiniz.

    Lake krem mutfak dolabı yaptırmak diğer modellere göre fiyat olarak kullanıcılara biraz pahalı gelebilmektedir. Fakat uzun ömürlü kullanımı sayesinde sürekli kapak değiştirme ve deforme olma  derdinden sizi kurtaracaktır.

    Krem Membran Mutfak Dolabı
    Mutfağınızı hem uygun fiyatlı, hemde kaliteli dizayn etmek istiyorsanız membran kapak modellerini incelemeniz gerekmektedir. Membran kapaklar içerisinde çok sayıda model ve renk çeşidi bulundururlar.Krem renkte modellerde mevcuttur. Ayrıca kaliteli membran kapaklar sağlık açısından hiç bir tehdit oluşturmaz.

    Membran kapaklarla beraber şık, ışıltılı ve gösterişli mutfaklara kavuşabilirsiniz. Membran kapak modelleri hakkında bilgi almak veya satın almak için 0531 651 83 00 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

    Krem Kahve Mutfak Dolabı Modelleri
    Krem renk tek başına çok sade ve soluk gelebilmektedir. Bu durumda yanına bir renk daha ekleyerek bambaşka görünümde mutfaklar oluşturabilirsiniz. Krem rengin açıklığını kahve tonlarıyla dengelemeniz harika kontrastlar elde etmenize olanak tanıyacaktır. Bundan dolayı kahve krem mutfak dolabı modellerine mutfaklarınız da yer verebilirsiniz.

    Krem rengin her renkle uyum sağlayabilme avantajını kullanarak, kahverenginin bütün tonlarıyla kombine edebilirsiniz. Böylece daha sıcak ve samimi mutfak ortamına sahip olacaksınız. Tercihinize göre istediğiniz rengi alt ve üst dolaplarda kullanabilirsiniz. Fakat alt dolaplar kirlenmeye daha müsait oldukları için burada koyu kahve tonlarını tercih etmeniz sizin yaranıza olacaktır.

    Gri Krem Mutfak Dolabı
    Gri renkler daha çok modern mutfak tasarımlarında kullanılmaktadır. Krem ise biraz daha eskileri kırsal alanları anımsatan havaya sahiptir. Bu iki rengi karıştırarak modern country tarzında mutfaklar ortaya çıkarılabilir. İnsanların bazıları dolap kapaklarında iki renk kullanmayı çok sevmezler. Fakat mutfağınız ada tarzında olabilir, bu durumda ada olan yeri gri dolap kapaklarıyla dizayn edebilir, normal dolap kapaklarınızı da krem renginde tasarlayabilirsiniz.

    Bordo Krem Mutfak Dolabı Modelleri
    Kir ve lekelere karşı takıntılı biriyseniz krem mutfak dolaplarını yalnız başına kullanmamanız önemlidir. Çünkü krem açık tonlu bir renk olduğu için küçük lekeleri bile açığa çıkarabilir. Bu titiz insanların istemediği bir durumdur. Fakat mutfaklarda bordo renk hem şık duruş hemde kir göstermeme yönüyle bilinmektedir. Bundan dolayı alt dolapları krem renkte seçip üst dolapları bordo yaparak istenilen durum elde edilmiş olacaktır. Bordo krem mutfak dolabı kullanılarak tasarlanan mutfaklar müşkülpesent insanları bile etkileyecektir.

    Krem Beyaz Mutfak Dolabı Modelleri
    Beyaz renkten çok hoşlanmayanlar onun tabiri caizse kirli ve bir tık koyu olan tonunu tercih edebilirler.  Aslında bu iki renkte diğer renklerle güzel bir şekilde kombine edilebilirler. Fakat ikisi bir arada kullanılırsa abes mutfak görüntüsü ortaya çıkar.

    Mürdüm Krem Mutfak Dolabı
    Mürdüm rengi çok seviyor olabilirsiniz ve mutfağınızda mutlaka yer vermek isteyebilirsiniz. Fakat mürdüm renk, bulunduğu ortamın kararmasına ve basık bir hal almasına sebep olabilir. Hatta mutfağınız çok dar ve küçükse mürdüm rengini tek başına kullanmaktan kesinlikle kaçınmalısınız.

    Mürdüm rengi açık bir renkle kombine etmek her zaman işe yaramıştır. Özellikle krem mürdüm mutfak dolabı modellerine göz atmayı unutmayın. Krem rengin abartılı olmayan, açık ve net görüntüsü, mürdüm renkle birleşince uyum içinde müthiş mutfak dekorasyonları oluşturulmuş oluyor.

    Krem Ahşap Mutfak Dolabı
    Hangi iki rengi kullanarak sıcak bir mutfak ortamı oluşturabilirim diye düşünüyor olabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken krem ve ahşap tonlarını birlikte kullanmak olacaktır. Krem bambu mutfak dolabı ikilisi ile yine benzer tasarımlar ortaya koyabilirsiniz. Eğer tek renk mutfak dolabı isterseniz yapmanız gereken tezgahın rengini uyumlu renk tercihi ile bütünleştirmek olacaktır. Krem rengi mutfak dolabı modellerine en uygun tezgah ahşap tarzda olanlardır.

    Siyah Krem Mutfak Dolabı Modelleri
    Mutfağınızda dolap kapaklarınızın rengini krem olarak karar vermiş olabilirsiniz. Fakat bu bütün mutfağı krem renkle dolduracağınız anlamına gelmemektedir. Krem dolap kapaklarıyla birlikte siyah rengi kullanmayı deneyin, emin olun harika görüntüler ortaya çıkacaktır. Bu ikili dekorasyonu yaparken dikkat etmeniz gereken krem dolapları üst bölümlerde tercih etmek olacaktır. Böylece sürekli kullandığınız alt taraflar çabuk kirlenmez. Bundan dolayı siyah krem mutfak dolabı modellerine mutfağınızda yer vermelisiniz.

    Antrasit Krem Mutfak Dolabı
    Antrasit koyu bir renktir. Krem tam tersine açık bir renktir. Bu tezatlık durumunu kullanıp çok güzel kontrastlar elde edilebilir. Tabi doğru malzeme ve kullanım sağlanırsa bu durum gerçekleşir. Örneğin bir ada mutfakta,dolap kapakları antrasit renkte olabilir. Ada olan kısım ise krem renk dolap kapaklarıyla birleştirilebilir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.